Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és nem kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok és nem kívánom a szexet. Milyen orvoshoz forduljak?

Figyelt kérdés

14 éves korom óta folyamatosan van párkapcsolatom ( 2 férfi összesen ). Sajnos egyre rosszabb a helyzet, mert már vita tárgya, hogy biztosan nem szeretem ezért nem kívánom. De ha belegondolok, akkor más férfival sem feküdnék le.

Szerintem ez nem normális dolog, és félek, hogy elveszítem a páromat :(

Remélem tud nekem valaki segíteni!

2009. júl. 8. 17:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
kweresd fel a nőgyógyászodat és beszéld meg vele
2009. júl. 8. 17:59
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Szexológust kellene keresned. Lehet, hogy szervi ok áll a háttrében, de az is lehet, hogy pszichológiai jellegű a probléma. Egy jó szakember meg tudja oldani, fel a fejjel!
2009. júl. 8. 17:59
 3/17 A kérdező kommentje:

És ilyen orvost a nődoki ajánl?

Amúgy köszi a válaszokat :)

2009. júl. 8. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:

pszichológushoz menj, segíteni fog :)

egyébknét szerelmes vagy?

2009. júl. 8. 18:35
 5/17 A kérdező kommentje:

3,5 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, hogy szerelmes-e ennyi idő után nem hiszem, de nagyon szeretem.

Nem tudom, hogy ez közrejátszik-e, de amióta szexuális kapcsolatot élek, azóta folyásom is van elég nagy mennyiségben.Orvosnál voltam vele, azt mondta, hogy ez természetes. Remélem is:)

Akkor megpróbálok erőt venni magamon és elmenni egy pszichológushoz.

Köszi a választ!

2009. júl. 8. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:

A problémádnak nem örülök, de a kérdésednek igen!

Éb is 21 éves vagyok, 4 éve kapcsolatban, pont ez van velem is. Attól félek, hogy a párom azt fogja hinni, már nem szeretem. Beszéltünk róla, ki is akartam dríteni hová menjek. Én a fog.gátlóra tippeltem, hogy attól lehet.

Köszönöm, hogy feltetted a kérdést, hamár segíteni nem tudok!

2009. júl. 8. 19:08
 7/17 A kérdező kommentje:

A fogamzásgátlótól elég gyakori mellékhatás, most olvastam utána.

De találtam még valamit és elég érdekes.

A pajzsmirigy működésének zavarai ezekkel a tünetekkel jár: gyenge étvágy ellenére hízás,fáradékonyság,hajhullás,bőrszárasság,nemi vágy csökkenése...stb

[link]

vagy pedig:

[link]

Szerintem jövő héten megemlítem a házi orvosomnak, mert ezek a tünetek nálam stimmelnek.

2009. júl. 8. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Szia! Az utolsó vagyok!

A hajhullás, fáradékonyság, étvágytalanság stimmel!

Azt hiszem kissé kezdek parázni. El kéne menni az orvoshoz. Voltál? Sikerült még valamit kiderítened?

2009. júl. 9. 18:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem voltam még, a következő héten megyek majd.És ahogy olvastam elég gyakori főleg fiatal nőknél.

Majd megírom, hogy mi történt!

Persze várom még azok válaszát akik átmentek ezen.

2009. júl. 9. 21:34
 10/17 A kérdező kommentje:

Tegnap voltam nőgyógyásznál és neki is elmeséltem. Először kérdezgetett, hogy nincs-e vmi probléma a kapcsolatommal...tehát hogy lelkileg minden rendben van-e. Aztán ezeket letisztáztuk és elküldött vérvételre. Kövi héten megyek oda, majd leírom mi volt az eredmény!

( persze meg is vizsgált, rákszűrést is csinált :) )

2009. júl. 15. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!