Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és nem kívánom a szexet. Milyen orvoshoz forduljak?
14 éves korom óta folyamatosan van párkapcsolatom ( 2 férfi összesen ). Sajnos egyre rosszabb a helyzet, mert már vita tárgya, hogy biztosan nem szeretem ezért nem kívánom. De ha belegondolok, akkor más férfival sem feküdnék le.
Szerintem ez nem normális dolog, és félek, hogy elveszítem a páromat :(
Remélem tud nekem valaki segíteni!

És ilyen orvost a nődoki ajánl?
Amúgy köszi a válaszokat :)

pszichológushoz menj, segíteni fog :)
egyébknét szerelmes vagy?
3,5 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, hogy szerelmes-e ennyi idő után nem hiszem, de nagyon szeretem.
Nem tudom, hogy ez közrejátszik-e, de amióta szexuális kapcsolatot élek, azóta folyásom is van elég nagy mennyiségben.Orvosnál voltam vele, azt mondta, hogy ez természetes. Remélem is:)
Akkor megpróbálok erőt venni magamon és elmenni egy pszichológushoz.
Köszi a választ!

A problémádnak nem örülök, de a kérdésednek igen!
Éb is 21 éves vagyok, 4 éve kapcsolatban, pont ez van velem is. Attól félek, hogy a párom azt fogja hinni, már nem szeretem. Beszéltünk róla, ki is akartam dríteni hová menjek. Én a fog.gátlóra tippeltem, hogy attól lehet.
Köszönöm, hogy feltetted a kérdést, hamár segíteni nem tudok!
A fogamzásgátlótól elég gyakori mellékhatás, most olvastam utána.
De találtam még valamit és elég érdekes.
A pajzsmirigy működésének zavarai ezekkel a tünetekkel jár: gyenge étvágy ellenére hízás,fáradékonyság,hajhullás,bőrszárasság,nemi vágy csökkenése...stb
vagy pedig:
Szerintem jövő héten megemlítem a házi orvosomnak, mert ezek a tünetek nálam stimmelnek.

Szia! Az utolsó vagyok!
A hajhullás, fáradékonyság, étvágytalanság stimmel!
Azt hiszem kissé kezdek parázni. El kéne menni az orvoshoz. Voltál? Sikerült még valamit kiderítened?
Nem voltam még, a következő héten megyek majd.És ahogy olvastam elég gyakori főleg fiatal nőknél.
Majd megírom, hogy mi történt!
Persze várom még azok válaszát akik átmentek ezen.
Tegnap voltam nőgyógyásznál és neki is elmeséltem. Először kérdezgetett, hogy nincs-e vmi probléma a kapcsolatommal...tehát hogy lelkileg minden rendben van-e. Aztán ezeket letisztáztuk és elküldött vérvételre. Kövi héten megyek oda, majd leírom mi volt az eredmény!
( persze meg is vizsgált, rákszűrést is csinált :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!