13 éves lány vagyok. Már 3 éve nagyon zsíros a hajam is és az arcom is. Minden másnap hajat kell mosnom. Mitől ennyire zsíros a hajam? Forduljak dokihoz?
Lehet, hogy az étkezéseden kellene változtatnod. Ne igyál cukros üdítőket, kevesebb csokit egyél, chipset ne, meg a gyorskaját is hanyagold. Ezek segíthetnek, és még egészségesebb is leszel úgy általánosságban. (Bár ha nem eszel sok ilyet, akkor bocsi, ha nem volt építő a válaszom.)
Amúgy meg tini vagy. Ilyenkor normális, hogy a hormonok túlműködése, vagy változása következtében jobban zsírosodik a hajad, vagy hasonlók. Ez valószínűleg nem marad így felnőttkorodban.
Minden másnap hajat mosni? :O Az elég sok nem? Mivel mosol hajat? Szerintem próbáld ki a fodrászsampont vagy a wu2-t és próbáld ki hogy egy hétig nem mosol hajat, és hordasz kendőt vagy pántot a fejeden,összefogott haj vagy valami, és előtte meg utána is ezekkel mosol hajat és várom a fejleményt :)
és ne aggódj az miatt,hogy jaj mit fognak gondolni, aki szeret megérti, hogy Nálad ez egy próbálkozás a saját érdekedben ;) / Megnyugtatlak, biztos nem lesz se büdi, se ocsmány a hajad, inkább szerintem az a túl fura, hogy rákensz valami kémiai cuccot a hajadra és utána fhú de csillog fhú de szép lesz :S / Sok sikert, szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!