Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégiumban vannak, azok hol szeretkeznek?
Figyelt kérdés
Úgyértem még szűz vagyok, és nem egy mocskos, zajos koliszobában szeretném elveszteni... Ezt az emberek hogyan oldják meg? Hova mennek?2009. júl. 7. 20:25
21/30 anonim 

válasza:

Albérletes lakótársak semmi gondot nem jelentenek, mert az albérletben általában mindenkinek külön szobája van. Be kell csukni az ajtót:D
22/30 anonim 

válasza:

21:27
Azért szerintem nem mindenki szeretné bokorban elveszíteni a szüzességét...:S
23/30 anonim 

válasza:

Barátnőm koleszos én meg bejárós vagyok a szomszéd falubol. Mi ugy szoktuk eszt a dolgot megoldani hogy suli időben 1 hónapban 1x-2x elmegyek hozzá vagy eljön hozzám hétvégén és akkor. Igaz ez édes kevés de máshogy ezt nem tudjuk megoldani. Nyáron meg hétvégente járunk egymáshoz. De sokan szokták a koleszosok közül ugy is hogy este kimennek 1 parkba és ott sötétben vagy kivesznek 1-1 alkalomra panzióban 1 szobát esténként. Remélem segítettem F/18
24/30 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell hozzá hajóút meg nászéjszaka csak CSEND és NYUGALOM... :) Lehet, hogy később már a szex természetes dolog lesz számomra (úgy mint ahogy számotokra az, és meglepődtök rajta, h ehhez nekem miért kell csend és nyugalom) de még egyenlőre nekem ez egy Nagy Dolog és félek is tőle, és igazán nem szeretném, ha közben ránknyitna valaki, vagy a többi ember beszélgetését, nevetgélését hallgatnám..
2009. júl. 7. 21:39
25/30 anonim 

válasza:

Ez számomra tök érdekes, hogy kikülditek az embereket meg hasonlók. Én is középiskolás kolis vagyok, és a pasim is, általában átmegyek az ő szobájukba, és ott csináljuk, nem igazán zavarjuk egymást a szobatársaival..
26/30 anonim 

válasza:

Ezt most nem értem? A pasid szobatársai előtt dugtok?
Mert az érdekes lenne.
Azért nekem alap, hogy én ezt nem szoktam nagyközönség előtt bonyolítani, de azt megértem, hogy nem zavarjátok őket. Gondolom még élvezik is.
28/30 anonim 

válasza:

Mért lenne érdekes?
A pasim szobatársai előtt dugunk, igen. Ugyanúgy ők is, a pasim előtt. Sőt volt olyan is, hogy egyszerre csináltuk én a pasimmal meg a másik ágyon a másik szobatársa meg a csaja, a harmadik meg csak bámult maga elé.
29/30 anonim 

válasza:

Nem baj ez.
Csak én nem szívesen venném, ha másik két pasi bámulná, amikor dugok a pasimmal. Ettől már csak egy lépés a nagyközönség.
Szerintem ez két emberre tartozik...ki is verik közben?
30/30 anonim 

válasza:

A szeretkezés az intimitásról szól. Milyen intimitás van ott, ahol a többi pasi bámul titeket? Cseppet sem vagy zavarban? Ez akkor inkább csak ösztönszerű vágykielégítés.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!