Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik kollégiumban vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kollégiumban vannak, azok hol szeretkeznek?

Figyelt kérdés
Úgyértem még szűz vagyok, és nem egy mocskos, zajos koliszobában szeretném elveszteni... Ezt az emberek hogyan oldják meg? Hova mennek?
2009. júl. 7. 20:25
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
felosztják egymás között a szobát, biztos forrásból tudom
2009. júl. 7. 20:28
 2/30 A kérdező kommentje:
De hogyha SEMMIKÉPP nem akarom a kollégiumban... legalább csak az elsőt ne ott...
2009. júl. 7. 20:29
 3/30 anonim ***** válasza:
31%
egymással duknak, a kolisok mint langyik :DD
2009. júl. 7. 20:31
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Hotelszobában. Vagy a természetben. Vagy meghívod egyik hétvégén magadhoz.
2009. júl. 7. 20:31
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszi! :) És utána? Mondjuk ha már a koliban csináljuk, akkor addig a többiek hol alszanak?:)
2009. júl. 7. 20:35
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Sosem voltam kolis, de középiskolában az egyik kolis barátnőm mesélte, hogy náluk a portástól elcsórják a betegszoba kulcsát és ott bezárkózva... vagy a másik, a társalgóban este, lekapcsolt villany mellett vak sötétben, de azt úgy hogy többen is voltak a társalgóban, az egyik párocska az egyik sarokban a széken, a másik párocska meg a másik sarokban...
2009. júl. 7. 20:35
 7/30 A kérdező kommentje:
Úristen... :D De azért köszi a válaszokat:D
2009. júl. 7. 20:37
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát, remélem, lesznek még további alternatívék, mert én most megyek koliba és jó lenne tudni nekem is... a koleszosoknak kötelező ott aludniuk? Ellenőrizve vannak, vagy amikor akarnak, akkor leléphetnek valami sráchoz egy-egy éjszakára?
2009. júl. 7. 20:41
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyanok a szobatársaid, hogy van hol aludniuk (pasijuknál, egy barátnőnél stb.) akkor némi szervezéssel megoldható, hogy kettesben aludjatok bent a barátoddal. Mi is így csináltuk.

Amikor meg ezt nem lehetett megszervezni, akkor azt bármikor meg lehet beszélni, hogy mondjuk pár órára elmenjenek a szobatársak valahová. Ez nem olyan nagy kérés, és amikor nekik van szükségük a szobára, akkor meg ti szerveztek valami külső programot.

Esetleg a barátodnál nem lehet? Vagy ő is kolis? Bár szerintem kolis fiúknál ez természetes dolog, hogy ha a havernak kell a szoba, akkor addig diszkréten elvonulnak. Amit mondtam csajoknál is, de pasiknál szerintem olajozottabban működik.

Hogy nem akarod koliban elveszíteni, az sajnos gond, mert ha más helyet nem találtok, akkor csak az marad. Esetleg valahol szobát kivenni (vannak viszonylag olcsók is), bár nem tudom, hogy az jobban tetszene-e neked mint a koli.

De nem olyan rossz a koli sem. Inkább ott, mint sehol:D

2009. júl. 7. 20:42
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy csináltuk,hogy ő megszervezte,szobatársak meg programot szerveztek :D

Bár nyáron általában haza szoktak menni a kolisok,csak aki dolgozik vagy ilysemi,azok szoktak ott maradni...

2009. júl. 7. 20:53
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!