Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégiumban vannak, azok hol szeretkeznek?

Ha olyanok a szobatársaid, hogy van hol aludniuk (pasijuknál, egy barátnőnél stb.) akkor némi szervezéssel megoldható, hogy kettesben aludjatok bent a barátoddal. Mi is így csináltuk.
Amikor meg ezt nem lehetett megszervezni, akkor azt bármikor meg lehet beszélni, hogy mondjuk pár órára elmenjenek a szobatársak valahová. Ez nem olyan nagy kérés, és amikor nekik van szükségük a szobára, akkor meg ti szerveztek valami külső programot.
Esetleg a barátodnál nem lehet? Vagy ő is kolis? Bár szerintem kolis fiúknál ez természetes dolog, hogy ha a havernak kell a szoba, akkor addig diszkréten elvonulnak. Amit mondtam csajoknál is, de pasiknál szerintem olajozottabban működik.
Hogy nem akarod koliban elveszíteni, az sajnos gond, mert ha más helyet nem találtok, akkor csak az marad. Esetleg valahol szobát kivenni (vannak viszonylag olcsók is), bár nem tudom, hogy az jobban tetszene-e neked mint a koli.
De nem olyan rossz a koli sem. Inkább ott, mint sehol:D

Mi úgy csináltuk,hogy ő megszervezte,szobatársak meg programot szerveztek :D
Bár nyáron általában haza szoktak menni a kolisok,csak aki dolgozik vagy ilysemi,azok szoktak ott maradni...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!