Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik kollégiumban vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kollégiumban vannak, azok hol szeretkeznek?

Figyelt kérdés
Úgyértem még szűz vagyok, és nem egy mocskos, zajos koliszobában szeretném elveszteni... Ezt az emberek hogyan oldják meg? Hova mennek?
2009. júl. 7. 20:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

20:41

Attól függ milyen koli. Középiskolai kollégiumban azt hiszem mindenképp van kijárási tilalom este. És úgy tudom, hogy ha OKJ-s képzésen veszel részt a kollégiumod pedig valamelyik középiskolai diákok részére fenntartott koli, akkor némi szigor érint majd téged is. Lehet, hogy van, ahol lazábban kezelik azokat, akik elmúltak 18 évesek, de elviekben ugyanaz a házirend vonatkozik rád, mint a középsulisokra.

Ha főiskolai vagy egyetemi koliról van szó, ott már más a helyzet. Ha úgy esik jól, azt is megteheted, hogy alig vagy bent. És még csak olyan sincs, hogy meg van szabva, mikor menj vissza, akár hajnali négykor is jöhetsz-mehetsz. Ott már felnőttként vagy kezelve, és sokkal lazább a házirend.

2009. júl. 7. 20:54
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi koleszosok felosztják a szobákat. Pécsi koleszos gimiseknél az a módi, hogy van egy park meg kert és rendszerint oda járnak... :)
2009. júl. 7. 20:55
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyetemi koli egyébként :)
2009. júl. 7. 21:00
 14/30 A kérdező kommentje:
Ja és a "jövendőbelim" nem tudom, kolis lesz-e vagy mi :) Még az se biztos, hogy lesz, dehát azért remélem!! :D
2009. júl. 7. 21:01
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mesélték, hogy hát akkor igen, ott a koleszszobában voltak, [a másik srác meg a folyosón aludt hálózsákban]. xD

Amúgy hát... elmennek valami csöndesebb, intimebb helyre, lakás, stb.

Biztos van rá ezernyi módszer meg helyszín.

2009. júl. 7. 21:05
 16/30 anonim ***** válasza:
71%

Jaa, hogy még pasi sincs?:)

Akkor kár még ezen agyalni, lehet albiban fog lakni, vagy lesz saját lakása:D

2009. júl. 7. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem tom, hány órakor írtam, de köszi, engem is megnyugtattatok:D egyetemi koli am;)
2009. júl. 7. 21:16
 18/30 A kérdező kommentje:
És akkor az albérletes lakótársai?:S :D Hát igen pasi még nincs, de azért nem árt előre felkészülni :D Valami csendes helyen szeretném az elsőt..
2009. júl. 7. 21:18
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit kell túlcicomázni... mivel jobb ha egy hajóúton történik meg vagy nászéjszakán mikor hulla fáradt vagy annál, hogy egy koleszban, ahol 2 napot csak egyedül laktok. :)

Én barátom kolesz szobájában vesztettem el. 3-an vannak szobában alapból. Egyik szobatársa már hazament akkor, másik meg elment egy csajhoz aludni akkor, emrt barátom megkérte, így volt 2 teljes napunk kettesben. :) És soha nem fogom megbánni. :)

2009. júl. 7. 21:26
 20/30 anonim ***** válasza:
46%
este utcán, bokorközelség.
2009. júl. 7. 21:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!