Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kollégiumban vannak, azok hol szeretkeznek?

20:41
Attól függ milyen koli. Középiskolai kollégiumban azt hiszem mindenképp van kijárási tilalom este. És úgy tudom, hogy ha OKJ-s képzésen veszel részt a kollégiumod pedig valamelyik középiskolai diákok részére fenntartott koli, akkor némi szigor érint majd téged is. Lehet, hogy van, ahol lazábban kezelik azokat, akik elmúltak 18 évesek, de elviekben ugyanaz a házirend vonatkozik rád, mint a középsulisokra.
Ha főiskolai vagy egyetemi koliról van szó, ott már más a helyzet. Ha úgy esik jól, azt is megteheted, hogy alig vagy bent. És még csak olyan sincs, hogy meg van szabva, mikor menj vissza, akár hajnali négykor is jöhetsz-mehetsz. Ott már felnőttként vagy kezelve, és sokkal lazább a házirend.

Nekem mesélték, hogy hát akkor igen, ott a koleszszobában voltak, [a másik srác meg a folyosón aludt hálózsákban]. xD
Amúgy hát... elmennek valami csöndesebb, intimebb helyre, lakás, stb.
Biztos van rá ezernyi módszer meg helyszín.

Jaa, hogy még pasi sincs?:)
Akkor kár még ezen agyalni, lehet albiban fog lakni, vagy lesz saját lakása:D

Nem tudom mit kell túlcicomázni... mivel jobb ha egy hajóúton történik meg vagy nászéjszakán mikor hulla fáradt vagy annál, hogy egy koleszban, ahol 2 napot csak egyedül laktok. :)
Én barátom kolesz szobájában vesztettem el. 3-an vannak szobában alapból. Egyik szobatársa már hazament akkor, másik meg elment egy csajhoz aludni akkor, emrt barátom megkérte, így volt 2 teljes napunk kettesben. :) És soha nem fogom megbánni. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!