Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném neki ezt jóvá? Iszonyatosan hülyén érzem magam.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, már 5. hónapja. Én 27 ő 31. Tegnap este olyan jól alakult az esténk, csináltam neki otthon vacsit (ÉN!!) meg beszélgettünk, utána egy üveg bor mellett filmet néztünk, odabújt hozzám jó szorosan, elkezdtünk csókolózni, de amikor beért volna a kezem a ruhája alá akkor azt mondta, hogy ne. Nem értem mi volt ez, hiszen 100%-ig megbízunk egymásban és szeretjük egymást nagyon, mindennek tetejében semmilyen testi baja nincsen, nagyon szép lány. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy még egy pici időt kér. Én meg nem győztem elnézést kérni, annyira sz*r érzés volt, hogy ő nem akarta. De legalább nem ment bele úgy, hogy nem élvezi. Nagyon szeretném jóvátenni, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van. Szerintetek mit csináljak?

Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Jól cselekedtél!
Lelkiismeretfurdalás helyett inkább figyelj rá, figyeld a jeleket!! Nem azt mondom hogy lógj rajta, hanem hogy építsd a mélyebb értelmü és témájú kommunikációt kettötök között!!
Próbálj meg rájönni mi az ami nyomasztja, vagy aggasztja, és ezt próbáld meg feloldani!!Próbáld meg felfedezni hogy ez a NE ez miért lehetett, öszinte reakció volt, vagy elterelö hadmüvelet (esetleg még más irányába vannak érzelmei, elözö kapcsolat vagy ilyesmi netalán veled párhuzamosan fut valakivel) Nöknél nem ritka, hogy van egy lelkitársuk, meg van egy akivel csak szexelni járnak össze bár nem általános dolog de sokan szeretik a változatosságot.
Ha harmadszorra is nemet próbál mondani, akkor lehetsz egy kicsit rámenösebb, csak finoman!!!
Amúgy talán ott követtél el hibát hogy nem simogattad még eleget, próbálj meg egy hátmasszázzsal a komolyabb vizekre evezni rafkós klasszikus módszer és mindíg beválik!!
De ha felraksz egy bazi unalmas hosszú filmet amin elalszik akkor észrevétlenül is tapizhatod ha elég ügyes vagy...
Legvégsö esetben javaslom a partidrogot :D
ez csak vicc volt...

nőként mondom h elég rossz már,ha a szex max 10%ot tesz ki...50évesen ok,de 50 alatt azért ne már...
22/L

7:04-nek: te talán napi 12 órában szexelsz? :-) Ha igen, akkor a kapcsolatodnak tényleg 50%-át teszi ki a szex. ;-) A kapcsolatnak sokkal lényegesebb és fontosabb elemei a kommunikáció, egymás megismerése, az egymásért való élés, tenni egymásért. Ráadásul az ember dolgozik is, háztartást vezet, jó esetben gyereket nevel. Elképzelni nem tudom, milyen élete lehet annak, akinek a kapcsolatának több, mint a felét a szex teszi ki... :-(
Mindenesetre tudok egy házaspárról gyerekkel. Egyszer már beadsták a válópert, aztán az első tárgyalások egyikén a bírónak sikerült őket rábeszéléni, hogy gondolják meg újra. Szüneteltették a válást. Fél év múlva megint ott voltak előtte, megint válnak, mert a férj odahaza nem segyt semmit, csak hazaadja a pénzt, de nem beszélget a feleséggel, nem udvarol neki, mint régen, alig van otthon, a feleségnek meg feltűnt az életében valaki más. De: szexuális kapcsolat végig volt közöttük, még a válóper idején is, mert az nagyon jól megy... A másik típus: gyorsan egymásba szerettek, jól ment a szex, össze is házasodtak, született egy gyerek, aki mondjuk négyhónapos. És ekkor beadják a válópert. A tárgyaláson kérdezi a bíró, hogy mennyi ideig ismerték egymást az esküvő előtt. A válasz: - Három hónapja... És az ilyenek futószalagon tűnnek fel a bíróságokon. Vagy meg sem ismerik egymást alaposan, vagy nem ápolják a kapcsolatot megfelelően. A szex mindkét pár életében jól ment, azzal érdekes don nem szokott lenni probléma...
Kérdezőnek: elnézésedet kérem a sok offolásért. Remélem, használható tanácsokat kaptál, és bízom benne, hogy hamarosan kiderül, mi volt a baja a barátnődnek, és a tettek mezejére léphettek. :-)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!