Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetném neki ezt jóvá? Iszonyatosan hülyén érzem magam.
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, már 5. hónapja. Én 27 ő 31. Tegnap este olyan jól alakult az esténk, csináltam neki otthon vacsit (ÉN!!) meg beszélgettünk, utána egy üveg bor mellett filmet néztünk, odabújt hozzám jó szorosan, elkezdtünk csókolózni, de amikor beért volna a kezem a ruhája alá akkor azt mondta, hogy ne. Nem értem mi volt ez, hiszen 100%-ig megbízunk egymásban és szeretjük egymást nagyon, mindennek tetejében semmilyen testi baja nincsen, nagyon szép lány. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy még egy pici időt kér. Én meg nem győztem elnézést kérni, annyira sz*r érzés volt, hogy ő nem akarta. De legalább nem ment bele úgy, hogy nem élvezi. Nagyon szeretném jóvátenni, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van. Szerintetek mit csináljak?

A válasz megírásának időpontja: ma 19:22
bocsi, de miaz, hogy "5 hónap után azonnal ágyba bújni"? 31 évesen??? Várjon 3 évet, hogy aztán megállapítsak, hogy szexuálisan nem kompatibilisek?

Szerintem retentő egyszerű oka van ennek az egésznek!
Nem tudom menyire bizalmas veled hogy elmond-e ilyeneket de szerintem éppen megjött neki és nem akarta úgy, mert neki elég kellemetlen akkor !
Szerintem ennyi mert ha bíztok egymásba és szeretitek is egymást akkor nem lehet probléma!

19:38-nak: attól még, hogy neked 5 hónap sok, másnak meg lehet, hogy kevés. Még 31 éves korban is. Mi ez a nagy rohanás, tán a szextől lesz jó a kapcsolat? Pont fordítva, a jó kapcsolattól lesz jó a szex.
Amúgy még nem találkoztam olyannal, akinek azért bomlott volna fel egy kapcsolata, mert szexuálisan inkompatibilisek. Rendszerint a kommunikáció, az alkalmazkodás, a hűség hiánya volt az ok, vagy egyszerűen nem voltak egymáshoz valók, mert nem szántak elég időt arra, hogy alaposan megismerjék egymást, és TÚL HAMAR ÁGYBA BÚJTAK, az meg elfedett mindent.
Ja, a vőlegényemnek másfél évet kellett várnia. Kibírta, nem halt bele. 31 éves vagyok én is - és szexuálisan kompatibilisek vagyunk. :-P

A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
nyilván másképp vagyunk bekötve, de a szex a hajtóereje mindennek. ha nincs szex, akkor te sem vagy, én sem vagyok.
a szex több mint 50%-ot tesz ki egy kapcsolatban. ha nincs szex, akkor a legjobb haverommal is együttélhetek, mert beszélgetni, kirándulni vele is tudok.
lehet, hogy neked mázlid volt, de én voltam már úgy nővel, hogy kiderült, ez nem az igazi. és nem biztos, hogy erre a felfedezésre több évet kellene várni. vagy az a cél, hogy már annyira kiéhezett legyen, hogy mindegy, hogy milyen, csak nő legyen?
Számomra fontos a minőség is :)

Számomra is fontos a minőség. :-) Ezért is kerestem meg és vártam meg a legjobbat. :-)
Lehet, hogy te úgy érzed, hogy egy kapcsolat 50%-ban szexből áll, a valóságban azonban ez maximum 10%. Pasiként, ráadásul nagy libidójú pasiként ezzel nem fog egyetérteni, tudom. A válóperes bírók, ügyvédek és házassági tanácsadók azonban kicsit másképp látják a helyzetet.
Nekem meg az a véleményem, hogy a szex egy kapcsolatnak nem az alapja, hanem a csúcsa. :-)

A válasz megírásának időpontja: ma 20:07
és honnan tudod, hogy melyik a legjobb, ha nem próbálod ki? :)
szerintem eléggé gáz, ha a testi örömök csak 10%-ban vannak jelen egy kapcsolatban.
"A válóperes bírók, ügyvédek és házassági tanácsadók azonban kicsit másképp látják a helyzetet."
mennyi válóperes bírót, ügyvédet és tanácsadót ismersz? :)

A válasz megírásának időpontja: ma 20:32
kb.???

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!