Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tehetném neki ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetném neki ezt jóvá? Iszonyatosan hülyén érzem magam.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a helyzet, hogy van egy barátnőm, már 5. hónapja. Én 27 ő 31. Tegnap este olyan jól alakult az esténk, csináltam neki otthon vacsit (ÉN!!) meg beszélgettünk, utána egy üveg bor mellett filmet néztünk, odabújt hozzám jó szorosan, elkezdtünk csókolózni, de amikor beért volna a kezem a ruhája alá akkor azt mondta, hogy ne. Nem értem mi volt ez, hiszen 100%-ig megbízunk egymásban és szeretjük egymást nagyon, mindennek tetejében semmilyen testi baja nincsen, nagyon szép lány. Amikor rákérdeztem azt mondta, hogy még egy pici időt kér. Én meg nem győztem elnézést kérni, annyira sz*r érzés volt, hogy ő nem akarta. De legalább nem ment bele úgy, hogy nem élvezi. Nagyon szeretném jóvátenni, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van. Szerintetek mit csináljak?

2009. júl. 7. 18:58
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
azért ne lihegd túl, sztem ez lezárt. és ő sem kattog rajta. időt kért ennyi. A mindenért bocsánatkérés meg túlzottan csak azt nézni neki mi a jó visszataszító lehet ám.
2009. júl. 7. 19:00
 2/24 A kérdező kommentje:
Na jó csak ez lett volna az első kettőnk között. És nagyon rossz érzés, hogy ő nem akarta, holott ő is szeret engem de nagyon.
2009. júl. 7. 19:02
 3/24 anonim ***** válasza:
53%

nem értem. miért is szeretnél bocsánatot kérni? mert ő nemet mondott?

ha ebben a korban 5 hónap után nem történik semmi testi kapcsolat, akkor felejthetős az egész.

2009. júl. 7. 19:04
 4/24 A kérdező kommentje:
Van annak oka, hogy miért vártunk eddig, de ez elég személyes inkább nem állnék neki elregélni.
2009. júl. 7. 19:06
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem azért kéne lekiismeret furdolásodnak lenni ha nem áltál volna le, miután szól, és a borosüveget a fejeden törte violna szét.

Leáltál ez a lényeg.

2009. júl. 7. 19:07
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
5. hónapban abszolút természetes, hogy próbálkoztál! A kérdés, hogy még mennyi az a "pici idő", ha tényleg szeretitek egymást?
2009. júl. 7. 19:08
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
ezmiatt nemkell bocsánatot kérned, inkább neki kéne elmagyaráznia, h 5 hónap után még miért nem akar veled lefeküdni? ha télleg olyan komoly oka van, akkorsem kell elnézést kérned, hisz nemtudhattad h lehet e már vagy sem. sztem az a legjobb, ha nemcsinálsz semmit, nemkell ezt felhánytorgatni, lezárta annyival h még ne, és ennyi.
2009. júl. 7. 19:17
 8/24 anonim ***** válasza:
96%

Örülök neki, hogy leálltál, amikor ő kérte. Ez azt jelenti, hogy tiszteletben tartod őt, és ő is örül ennek, hidd el.

Nem ismerem őt, se téged, de el tudom képzelni, hogy nem olyan ember, aki 5 hónap után azonnal ágyba akar bújni, hiszen nem 16 már, hogy úgy érezze, kötelező, mert lemarad valamiről. Egyáltalán nem felejtős, ha 5 hónap után még nem akar szexelni: sőt, örülnöd kell, hogy nem olyan lányt fogtál ki, akit könnyű megkapni.

Megteheted, hogy egy olyan alkalommal, amikor nem fenyeget az a veszély, hogy ágyba bújtok, őszintén elébeszélgetsz vele a kérdésről, hogy miért nem akarja most, és kb mennyi időt szeretne kérni. Egészen komoly oka is lehet rá. De lehet, hogy egyszerűen csak fokozatosságot szeretne, és nem most akar elmenni a legvégsőkig. Lehet, hogy most megelégedne egy ruhában való simogatással, vagy mittudomén.

2009. júl. 7. 19:22
 9/24 anonim ***** válasza:
88%
Ja, és ne kérj bocsánatot, hiszen nem követtél el semmi bűnt. Te kezdeményeztél, ő meg nemet mondott, ennyi történt csak. Rengetegszer elő fog még fordulni veled házasember korodban. :-)
2009. júl. 7. 19:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legjobb ha úgy teszel, mintha nem történt volna semmi. Ám ha nagyon aggaszt ülj le beszéld meg vele. Beszéljetek meg egy jelet, amivel mindig leállíthat, ha soknak érzi. Ettől te sem érzed majd magad kellemetlenül. Nem szabad, hogy visszarettenj ettől, mindennek eljön az idelye. S ha tényleg szeret akkor meg lesz a jutalmatok.
2009. júl. 7. 19:33
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!