Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit tettetek volna?
Figyelt kérdés
Tegnap este későn feküdtünk le, a férjemnek még öt óra alvás jutott volna a reggeli kelésig és munkába indulásig. Nagyon ki voltam éhezve, bár menstruáltam, de nagyon kívántam a férjemet. Mondtam neki, hogy ne menjen dolgozni, inkább szexeljünk egész éjszaka. Reggel bemegy a munkahelyére, megmondja, hogy fájt egész este a foga és hazajön aludni. Megtehette volna a beosztása miatt. Annyira kívántam, hogy pár órával előtte orálisan elégítettem ki. Szóval ti megtettétek volna, hogy otthon maradtok? A szexen túl nem lett volna ez egy olyan élmény, ami néha eszetekbe jut és elmosolyodtatok volna rajta? Csak egy nő gondolkodik ilyen hülyén?:D
mer??? nem nagy cucc koton aztán hajrá bár mondjuk sok nő nem csinálja de én voltam már olyannal aki bevállalta szerintem jóvolt
2009. júl. 6. 19:30
4/13 A kérdező kommentje:
Hát a férjem is azzal jött, hogy most azt mondtam neki, hogy nem lehet, mert menstruálok és nem is szoktuk olyankor. De annyira akartam, hogy egy kicsit bepróbálkozott volna és nem érdekel, hogy vérzek. Egyébként a végén tartottam.
És az mennyire gyakori szerintetek, hogy egy pasi nem akarja egymás után többször? Mármint tudom, hogy bizonyos időnek el kell telnie, de ezt is figyelembe véve.
2009. júl. 6. 19:31
5/13 anonim válasza:
Szerintem megértettelek volna és ha tényleg nem lett volna nagy gáz hogy nem megyek be akkor adtam volna neked örömbotot.
2009. júl. 6. 19:31
6/13 anonim válasza:
Az urad se kívánhatja mindig a szexet. Nem várhatod el tőle, hogy mindig bevetésre készen álljon, mint ahogy ő se tőled. Ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy már nem tart vonzónak, vagy nem működik olyan jól a szex mint anno, csak azt, hogy ő is ember és nem egy szexisten.
De én természetesen szétkúrtalak volna.
2009. júl. 6. 19:44
7/13 A kérdező kommentje:
Hát ezen az utolsón jót nevettem, köszi:D
2009. júl. 6. 19:52
8/13 anonim válasza:
az enyém se csinálta volna meg a munka és a pénz a szent dolog nála . :) Pedig milyen jó romantikus. Én is kértem már meg Ő-t hogy maradjon velem egésznap de soha nem csinálna ilyet a szex az melékes neki.
2009. júl. 6. 20:29
9/13 anonim válasza:
azért írtad, hogy elötte már orálisan is kielégitetted.. + már nem sokat pihenhetett is.. én is hasonlot csináltam volna...
2009. júl. 6. 20:35
10/13 anonim válasza:
Személy szerint Én sem maradtam volna otthon, de csak azért, mert épp menstruáltál... Bírjuk már ki MI emberek azt a pár napot szex nélkül, ez is különböztessen meg bennünket az állatoktól... Szerintem olyankor gusztustalan, mellesleg baromira nem is higiénikus, a fertőzéshajlam kimagasló fokáról ne is beszéljünk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!