Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Melyik csajt választanát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik csajt választanátok, aki nem tetszik annyira, de nagyon jó az ágyban, vagy aki kevésbé jó, viszont külsőleg tökéletes?

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 07:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
NEM gondolod hogy csak azért fekszik mert töled nem bír megmozdulni, rá tehénkedsz és csak ezért kevésbé jó!Adj neki teret hívd magadra v. kínáld meg!!!
2009. júl. 6. 15:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hova jutott a férfinem, de teljes kapcsolatot csak jó szexuális élettel együtt lehet élni...

Attól, hogy jókat beszélgetünk és egy hullámhosszon vagyunk sok mindenben a szex ha jó akkor még javít a kapcsolaton, ha meg nem jó, akkor ront.

Ez nem férfi önzés!

Ha én nem felelek meg bármiért egy nőnek, akkor tisztességesebb ha megmondja és próbálok változni ha tudok, vagy ha nem, akkor keres helyettem mást!

Az utolsónak meg annyit, hogy a rátehénkedésnél kicsit magasabbra taksálom a szexuális kultúrám!

2009. júl. 6. 17:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Persze fontos a szex de nem az a mérvadó egy kapcsolatban. Legalábbis egy hosszú távúban. Ha én is csak szexre keresnék partnert akkor biztos azt választanám aki a szexben jó. Nálam az a lényeg, hogy jól megértsük egymást. Ha beleszeretek az illetőbe és ő is viszont szeret, akkor a szex biztosan tökéletes lesz, már csak azért is, mert a szerelem hajtja és így minden érintése jól esik. Ha nincs szerelem, persze, hogy létezik olyan, hogy "nem jó az ágyban". Mindenkinek össze kell szokni. Nagyon ritka az amikor elsőre passzolnak teljes mértékben a szexben. Időbe telik kiismerni mi a jó a másiknak, ez nem megy egyszerre. Lehet a helyesebbik lány is csak azért volt rossz a szexben, mert mondjuk az előző barátja így szerette... de ugye Neked meg mások az igényeid. Ezt is lehet csiszolni, mint minden mást (de ez is csak akkor sikerül, ha szerelmesek egymásba és teljesen jól érzik magukat együtt) És ha már szexuálisan is összeszoktak, akkor a szerelem múlásásval is jó marad a szex. Legalábbis nekem ez a véleményem.

Linda/22

2009. júl. 6. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Biztos van kapcsolat, ami mire szexig jut már mindketten szerelmesek, de általában a szenvedély és egymásra kattanás megelőzi és jó esetben megelőlegezi a szerelmet.

Én legalábbis már jó pár szeretkezésen túl vagyok mire elkezdem úgy gondolni, hogy talán szerelmes vagyok.

Viszont én, mint átlagos méretekkel rendelkező férfi nem fogok megfelelni egy nőnek, aki a néger méreteknél találja meg a kielégülést. Vannak nők, akik egyszerűen ilyenek, nekem is van ismeretségi körömben olyan lány, aki azt szereti, ha minél nagyobb a férfiassága a partnerének.

Ettől nem kell leérzéketlenezni vagy lek.urvázni, egyszerűen van egy igénye.

Nincs az a mély beszélgetés és egy hullámhossz, ami ezt áthidalhatja!

Vagy bármennyire is kedvelek valakit, én sem leszek szerelmes úgy, hogy ha nem olyan a szex, mint, ahogy én elképzelem, pl. a hölgy idegenkedik az orális szextől.

Akkor lesz bennem egy hiányérzet, ami távol tart a másiktól, és egyszerűen a rákattanás után nem szerelem jön, hanem lekattanás.

2009. júl. 7. 10:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem keress egy lányt, aki megfelel az ízlésednek, és az ágyban is jó.
2009. júl. 17. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!