Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik csajt választanátok, aki nem tetszik
annyira, de nagyon jó az ágyban, vagy aki kevésbé jó,
viszont külsőleg tökéletes?
azt aki kevésbé jó de külsőleg tökéletes, mert rajta lehet alakítani, hogy jó legyen az ágyban, de a másikon h jobban nézzen ki azon nem
2009. júl. 6. 07:47
2/15 A kérdező kommentje:
Nem lehet rajta alakitani, nem egyformán gondolkodunk a sexről, csak fekszik....
Szerintem senkinek nincs a homlokára írva, hogy milyen lesz az ágyban. Egy nő nem egy ruha darab hogy ha nem válik be majd vissza cserélem.
2009. júl. 6. 09:15
Ezesetben azt, aki nem néz ki annyira jól.
De szerintem nincs olyan, hogy nem lehet alakítani rajta.
2009. júl. 6. 09:20
Ha nem tetszik annyira, akkor miért d.ugtál vele? Jé, itt egy csaj aki nem tetszik, megyek felszedem?
A jó csajjal közölném, hogy sz.ar az ágyban és az rohadtul kevés, hogy dekoratív. Ha hosszú távú kapcsolatot akar, akkor ne csak feküdjön alattam, mint egy sült hal...
Ha ez hat rá és elkezd odafigyelni meg próbálkozni - kicsi az esély, mert az igazságon tudnak az emberek a legjobban megsértődni és változni sem szoktak - akkor oké, ha a valószínűbb durci és besértődés jön, akkor otthagynám és keresnék egy csajt aki tetszik, majd lefeküdnék vele és ha jó az ágyban akkor oké, ha nem, akkor csáó és keresgélek tovább.
2009. júl. 6. 09:30
neked mi a lényegesebb??,hogy mutogassad,hogy milyen jó nőd van,vagy hogy jól érezzed magad az ágyban....hát előbb ezen kellene elgondolkodni...amúgy én is így jártam a legtöbbször,hiába nagyon jó pasi és jól néz ki,mert az ágyban egyáltalán nem nagy szám,sőt...
2009. júl. 6. 09:57
Én olyan nőt választanék aki tetszik is és jó is az ágyban. Ez elég fura kérdés volt. A frigid nőktől, különben is kiráz a hideg.
P87
2009. júl. 6. 10:27
PFFF ez már szomorú, hogy ide jutott a férfi nem... Ha nem jó az ágyban nem kell!!!:D Nem is az, hogy megismerem milyen személyiség és jól kijövünk-e vagy megértjük-e egymást együtt... Hú de fiatalok lehettek még!:D Ha saccolni tudnék tuti 20 alatt! De ha netalán 20 felett akkor még égőbbb az ilyen gondolkodás. Meglátszik, hogy ez a kapcsolat miről szól: csakis a szexről! Szerintem menj el valami bordélyházba és akkor ott szerezz barátnőt! Külsőleg is jól néznek ki és tuti jók az ágyban is. (Így legalább nem kell sok lányt megbántani, bár tudom ez csak másodlagos, mert ugye a Te igényeid az elsők)
2009. júl. 6. 10:27
Az utolsónak: egy kapcsolat előbb-utóbb tönkre megy, ha nem működik a szex, úgyhogy ez kortól függetlenül fontos szempont. ha az egyik nem kapja meg éveken keresztül amit akar, akkor hiába szereti a másikat, attól neki nem lesz jobb.
2009. júl. 6. 11:38
én olyat aki nagyon szép:P legalábbis nekem teccik:P és ha nem jó az ágyba az sem érdkeel majd belejön,megtanulja őőő:)
2009. júl. 6. 11:41
Kapcsolódó kérdések: