Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok bizarrnak ha felizgat, hogy bekapom a saját lábujjaimat?
Figyelt kérdés
F 182009. júl. 4. 19:35
1/12 anonim válasza:
Hihihi! Komolyan a saját lábujjad szopkodod? Pfff...elég bizarr!
2/12 anonim válasza:
Nagyon:D de ha neked ez esik jól...^^
3/12 anonim válasza:
Hát ezt lehetőleg ne add elő az első randin
4/12 anonim válasza:
ha lány lennél, engem izgatna ha előttem bekapod :D, szal nemtom
5/12 anonim válasza:
Ha találsz ilyen fétises lányt, és ő csinálja, akkor miért ne?
6/12 anonim válasza:
Aranyos lehetsz...lábujjal a szádban.
Főleg ha ehhez bánatos kutyaszemek társulnak...
Kicsit valóban bizarr...
23/L
7/12 anonim válasza:
Hajj de irigyellek, nekem ez már nem menne a fájós derekammal:(
8/12 anonim válasza:
Szia. Hát elég furcsa, de ez van:) Nekem a barátnőm lábfétises, Ő meg az enyémet akarta bekapni, de mondtam neki, hogy hülyén érezném magam, ha a lábujjamat szopogatná... Nem gombás, nem büdös, csak furcsán néznénk ki úgy.... Üdv: Gyuszi
9/12 A kérdező kommentje:
Hehe, azonos kérdező, azonos válaszoló :) köszi hogy írtál
2010. febr. 13. 00:21
10/12 anonim válasza:
Szia. Utolsó vagyok: Nekem szól ez az "azonos kérdező, azonos válaszoló"? Hogy' érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!