Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek ha a pasitok az közvetlen az első eggyütlét előtt mondaná el, hogy még szűz?

Figyelt kérdés

KÉRLEK NE NÉZZETEK LE EZ MIATT és olvassátok először végig, mert nem kis időmbe és erőfeszítésembe telt mire ezt le tudtam írni:

18éves, szűz srác vagyok. (de nehéz volt ezt le írni)

Elég kevesen tudják ezt rólam (max 2-3 haverom).

Nem, senkinek se hazudtam még erről. Egyszerűen ki alakult ez a vélemény rólam és kész.

Sokan-sok lány nagyon helyes pasinak tart. Ha a srácokkal végigmegyünk az utcán, engem néznek mindig végig a lányok először.

Bármikor odamegyek egy lányhoz beszélgetni, ismerkedni, nem habozok.

De sajnos a szex mindig is tabu téma volt, amikor erről beszélgettünk a srácokkal általába (feltünés nélkül) próbáltam terelni a szót, vagy hozzá szoltam valami olyat amit hallotam vagy olvastam............. de ezt is magabiztosan tettem és sose gyanakodtak.

Ha bulizni mentünk eggyütt (ritka max havonta 1x) mindig azt látták hogy 2-csajjal egyszerre (elég erotikusan) táncolok.

Félek egy kapcsolattól. Félek hogy egy kisidő elteltével rá kérdez a lány.

Őszintén el se merném mondani, félek hogy kiderül és máshogy néznek rám az emberek ezután, a lány meg persze faképnél hagy, vagy mégrosszab hogy megtesszük és utána majd azzal dicsekszik hogy: "én vettem el neki, én tanítottam meg neki", stb.

De ha nem mondom el neki akkor úgy is rájön ha 2-perc után vége.

Kérlek ne írjátok hogy mijen szánalmas vagyok mert elhihetitek hogy még névtelenül is le írni azt a két szót hogy: szűz vagyok, elég nehezemre esett.

........... mi lessz ha ezt a szemébe kell majd mondanom egy lánynak?????

2009. júl. 4. 18:25
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

10:13-ra reagálva:

dettó

24/L

2009. júl. 6. 15:06
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!