Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek ha a pasitok az közvetlen az első eggyütlét előtt mondaná el, hogy még szűz?

Figyelt kérdés

KÉRLEK NE NÉZZETEK LE EZ MIATT és olvassátok először végig, mert nem kis időmbe és erőfeszítésembe telt mire ezt le tudtam írni:

18éves, szűz srác vagyok. (de nehéz volt ezt le írni)

Elég kevesen tudják ezt rólam (max 2-3 haverom).

Nem, senkinek se hazudtam még erről. Egyszerűen ki alakult ez a vélemény rólam és kész.

Sokan-sok lány nagyon helyes pasinak tart. Ha a srácokkal végigmegyünk az utcán, engem néznek mindig végig a lányok először.

Bármikor odamegyek egy lányhoz beszélgetni, ismerkedni, nem habozok.

De sajnos a szex mindig is tabu téma volt, amikor erről beszélgettünk a srácokkal általába (feltünés nélkül) próbáltam terelni a szót, vagy hozzá szoltam valami olyat amit hallotam vagy olvastam............. de ezt is magabiztosan tettem és sose gyanakodtak.

Ha bulizni mentünk eggyütt (ritka max havonta 1x) mindig azt látták hogy 2-csajjal egyszerre (elég erotikusan) táncolok.

Félek egy kapcsolattól. Félek hogy egy kisidő elteltével rá kérdez a lány.

Őszintén el se merném mondani, félek hogy kiderül és máshogy néznek rám az emberek ezután, a lány meg persze faképnél hagy, vagy mégrosszab hogy megtesszük és utána majd azzal dicsekszik hogy: "én vettem el neki, én tanítottam meg neki", stb.

De ha nem mondom el neki akkor úgy is rájön ha 2-perc után vége.

Kérlek ne írjátok hogy mijen szánalmas vagyok mert elhihetitek hogy még névtelenül is le írni azt a két szót hogy: szűz vagyok, elég nehezemre esett.

........... mi lessz ha ezt a szemébe kell majd mondanom egy lánynak?????

2009. júl. 4. 18:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém te nagyon gáz vagy. Egyáltalán nem azért, mert szűz vagy, hanem azért mert presztízs kérdést csinálsz a szexualitásból. "még névtelenül is le írni azt a két szót hogy: szűz vagyok, elég nehezemre esett." - erre már szavaim sincsenek.

A szüzesség elvesztése az nem egy férfivá avatási szertartás, hanem együttlét azzal akit szeretsz (vagy csak személytelen kefélés, de ez messze nem olyan). Ha emiatt görcsölsz, akkor életed végéig az lesz a legfőbb problémád, hogy mit gondolnak rólad az emberek.

2009. júl. 4. 20:30
 22/31 A kérdező kommentje:
Ne becézgess hülyegyerek, mert az nanyon nem szeretem.
2009. júl. 4. 20:36
 23/31 A kérdező kommentje:
Csicska gyerek ezt nem merted volna a szemembe mondani azis biztos.
2009. júl. 4. 20:38
 24/31 A kérdező kommentje:

Látom te se kaptál még egy igazi nagy szájba baszást, te gerincteln kis tetű. Névnélkül oltogatsz ezt nevezem igaz férfinak.

Teis ilyenkis tipikus fika gyerek vagy akinek csak itt van nagy szájja.

2009. júl. 4. 20:43
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg nem vagy egy nagy iq vitéz. Egyáltalán értetted, hogy mit írtam neked? Arra tippelnék, hogy nem.

Amúgy a menő gyerekek verésétől egyáltalán nem félek, és veled ellentétben én mindent úgy csinálok, hogy ha kell, akkor azt föl is vállalhassam.

2009. júl. 4. 20:48
 26/31 A kérdező kommentje:
Az első mondatot elhagyod akkor "örökspanok" leszünk.
2009. júl. 4. 20:51
 27/31 anonim ***** válasza:

Hello!Végigolvastam mit írtál és sztem tök hülye vagy!

Nem azért írom h bántsalak mert tényleg nem, hanem mert tök fölösleg ezen parázni!jó tudom 16 vagyok/ még én is szűz/ a pasim 18 és ő is szűz...

több mint 1éve vagyunk együtt és nem volt köztünk semmi megbeszéltük a legelején!

Ha szeret párod ugy is elfogadja;)

és bocsi h lhülyéztelek:$ de ez az igazság!

légy őszinte mert másképp minden rosszul sülhet el:S

2009. júl. 4. 22:33
 28/31 anonim ***** válasza:
am a 16/L:)
2009. júl. 4. 22:34
 29/31 anonim ***** válasza:

Figyi.

Nincs gáz.

Szerintem e technikai részekkel tisztában vagy.

Nem kell azon görcsölnöd, hogy mit szólnak majd hozz.

Tudod, hogy mi a megoldás?

Nem kell elmondanod.

Max ha nem leszel profi, akkor nem leszel profi.

Hamar túl leszel a dolgon áés már nem is fog érdekelni.

Kicsit túlstresszelted az elsőt.

Feleslegesen persze. :)

Gyere össze egy kedves csajjal és mehetnek az alapok.

Teljes tapi és pikk pakk túlesel majd a dolgon.

Hidd, el.

Nem kell túlbonyolítani.

Én nem kell elmondani szex előtt.

Az is előfordulhatna, hogy a lányt feszélyezné majd.

Sok sikert.

2009. júl. 5. 04:15
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Kár,hogy beszóltál annak aki segíteni akart,totál összeomlott bennem a rólad alkotott kép...

egy előbbi válaszoló 23/L

2009. júl. 5. 10:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!