Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek ha a pasitok az közvetlen az első eggyütlét előtt mondaná el, hogy még szűz?

Figyelt kérdés

KÉRLEK NE NÉZZETEK LE EZ MIATT és olvassátok először végig, mert nem kis időmbe és erőfeszítésembe telt mire ezt le tudtam írni:

18éves, szűz srác vagyok. (de nehéz volt ezt le írni)

Elég kevesen tudják ezt rólam (max 2-3 haverom).

Nem, senkinek se hazudtam még erről. Egyszerűen ki alakult ez a vélemény rólam és kész.

Sokan-sok lány nagyon helyes pasinak tart. Ha a srácokkal végigmegyünk az utcán, engem néznek mindig végig a lányok először.

Bármikor odamegyek egy lányhoz beszélgetni, ismerkedni, nem habozok.

De sajnos a szex mindig is tabu téma volt, amikor erről beszélgettünk a srácokkal általába (feltünés nélkül) próbáltam terelni a szót, vagy hozzá szoltam valami olyat amit hallotam vagy olvastam............. de ezt is magabiztosan tettem és sose gyanakodtak.

Ha bulizni mentünk eggyütt (ritka max havonta 1x) mindig azt látták hogy 2-csajjal egyszerre (elég erotikusan) táncolok.

Félek egy kapcsolattól. Félek hogy egy kisidő elteltével rá kérdez a lány.

Őszintén el se merném mondani, félek hogy kiderül és máshogy néznek rám az emberek ezután, a lány meg persze faképnél hagy, vagy mégrosszab hogy megtesszük és utána majd azzal dicsekszik hogy: "én vettem el neki, én tanítottam meg neki", stb.

De ha nem mondom el neki akkor úgy is rájön ha 2-perc után vége.

Kérlek ne írjátok hogy mijen szánalmas vagyok mert elhihetitek hogy még névtelenül is le írni azt a két szót hogy: szűz vagyok, elég nehezemre esett.

........... mi lessz ha ezt a szemébe kell majd mondanom egy lánynak?????

2009. júl. 4. 18:25
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nincs ezzel gáz. Ha mindenképp az első szeretkezésig várni akarsz vele, hogy elmondd, akkor kezd úgy neki hogy van ez a dolog, és elég nehezedre esik beszélni erről ezért meg azért, és te így érzel stb stb. Nekem pl nem jelentene gondot, ha a párom ezt mondaná nekem, sőt, talán még tetszene is, hogy taníthatom:)

Fel a fejjel:) És egyébként sincs benne semmi, hogy szűz vagy. Én is 18 évesen vesztettem el, igaz, nem fiú vagyok, de az mindegy is:)

24/L

2009. júl. 4. 18:29
 2/31 anonim válasza:
100%
Figyelj.Nem gáz.Sőt.ha normális a lány és tényeg jól megvagytok,még aranyosnak is fog találni,sőt lehet hogy nősz is a szemében amiatt mert nem vagy olyan mint a többi fiú és nem gyűjtötted eddig a skalpokat.de szerintem ne közvetlen szex előtt mondd el neki.hanem ha esetleg témába jön,vagy már érzed hogy nemsokára ot fogtok tartani.Semmi gond nem lesz belőle,ez a lányok között nem ciki...
2009. júl. 4. 18:32
 3/31 A kérdező kommentje:

kedves 2.vállaszoló....az a baj hogy belőlem pont ezt nézik ki a lányok, hogy gyüjtögetem a skalpokat, stb.

De nem várhatja el senki hogy "írjam ki a homlokomra".

2009. júl. 4. 18:37
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Ne butáskodj már... fiúként 18 évesen szűznek lenni szerintem egyáltalán nem ciki.. legalábbis az én időmben (5-6 éve :D) egyáltalán nem volt az...

Lehet, hogy a haverjaid is azok nem? Ha ők se tudják rólad...

"Őszintén el se merném mondani, félek hogy kiderül és máshogy néznek rám az emberek ezután, a lány meg persze faképnél hagy, vagy mégrosszab hogy megtesszük és utána majd azzal dicsekszik hogy: "én vettem el neki, én tanítottam meg neki", stb. "

Hát ha emiatt faképnél hagy, akkor elég nagy idióta, és jobb is, h időben kiderült. :) Ha meg ezzel dicsekszik, akkor nem csak idióta, de egy (...) is (a kipontozott rész szabadon kitölthető)...

Nekem semmi kifogásom nem lenne egy szűz 18 évessel.. leszámítva, hogy az idősebbekre bukom, és van barátom :D

24/L

2009. júl. 4. 18:44
 5/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a problémád. Az hogy 18 évesen szűz vagy teljesen normális. Ha 30 lennél megérteném hogy nagy gond ez neked, de így...

Lány vagyok, volt már szűz barátom (20 éves), elmondta, ettől semmi nem változott meg.

Most is örülnék egy szűz pasinak, nem azért mert jajj de jó tanítgathatom, hanem mert az még biztos hogy nem kefélte végig a fél várost, és ez egy jó pont.

24/l

2009. júl. 4. 18:48
 6/31 A kérdező kommentje:
....... ők nagyon nem azok, az 1000%. Ők 1év alatt 2-3 b.nőt "fogyasztanak" el.
2009. júl. 4. 18:48
 7/31 A kérdező kommentje:

LEGALÁBB!!!!!.......... (az elözö commentemhez)

Nagyon szimpi vagy, kár hogy még soha nem találkoztam ilyen lánnyal mint te. Lehet hogy kicseszett velem a földrajz???????????

2009. júl. 4. 18:52
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úgy vette el a szüzességem egy srác,hogy ő is szűz volt,de nem tudtam.Totál azt hittem,ő már nem az.Nem is jöttem rá soha,6 év után ő vallotta be.Na akkor leesett az állam...Ha tudtam volna,hogy szűz,jobban görcsöltem volna.

23/L

2009. júl. 4. 18:57
 9/31 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam szintén azt hitték rolam,hogy én is huzagatom a strigulákat ,de még én is szüsz voltam!21 évesen vesztettem el a szüzeségem,de én mikkor az elsö csajal voltam együtt nem mondtan neki szüz vagyok! igaz hamar elmenttem de nem jött rá!
2009. júl. 4. 18:58
 10/31 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! 16/L vagyok, és még én is szűz, de én még nem panaszkodhatok :) Annyit mondhatok, hogy örülnék, ha ilyen barátom lehetne, és nem olyannal veszíteném el, akinek csak egy leszek az eddigi sok közül. Hidd el, a lányok nagyon megbecsülik az ilyeneket, mint te, és nem is olyan ritka, mint hinnéd. Pl. láttam valahol egy kérdésben h. 21 éves srác még nem is csókolózott, soha nem volt bartánője sem. Ez nem gáz? Nehogy azt hidd, te vagy egyedül ilyen :) Látod, az előttem válaszolók sem írtak semmi negatívat ;)
2009. júl. 4. 18:58
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!