Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem érzek vágyat hagyományos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek vágyat hagyományos közösülés iránt, csak a nyelvel való kielégítés vágya hajt, az élvezet okozás, ez normális?

Figyelt kérdés
Nekem a szexuális vágyak kielégítéséhez nincs szükségem úgymond normális szexre, mindössze annyi hogy nyelvel kielégíthessek egy lányt, tehát hogy csak ennyi, ezt jobban élvezem mint a hagyományos közösülést. Jobban mondva, az elégít ki ha kielégíthetem a lányt. De ez a vágy nagyon is jelen van, orálisan kielégíteni más nőket.
2009. júl. 4. 17:34
1 2
 11/20 kolosszus22 ***** válasza:

Nem vagy egyedül komám, nálam is hasonló a helyzet, szó szerint órákig képes vagyok kényeztetni a puncit a nyelvemmel, talán nem túlzás ha azt mondom a mesterévé váltam a dolognak!Imádom!

22/F

2009. nov. 12. 21:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok a dologgal és nem gondoltam volna hogy vannak még mások is... Sőt az meg külön meglep hogy van olyan lány akinek ez bejön! 24F
2009. nov. 12. 21:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Naná, hogy bejön....:)Az én pasim is imádja, sokszor képes napközben is letámadni!
2009. nov. 12. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
őszintén? ez nem a legjobb...persze mindenki összecsapja a kezét, h húdejó, végre kaphatnak orált mindennap....de hidd el, azért szexelni is kell. egy nőt nemfogsz tudni kielégíteni csak orálisan. szexre is fog vágyni ezekmellett.
2009. nov. 12. 23:26
 15/20 kolosszus22 ***** válasza:

21:23 vagyok, egyébként nem úgy kell ezt elképzelni, hogy a szex többi része nem érdekel, de sokszor van, hogy kielégít csak az orális játék, persze a többi része is jó, de néha nagyon jól esik csak orálozni.

Egyébként ez a késztetés már kisfiú korom óta bennem van, már akkor szenvedélyesen vonzott a punci és annak szájjal és nyelvel történő izgatása(cunnilungus hivatalos nevén), már akkor tudtam, hogy ezt imádni fogom és így is lett!

22/F

2009. nov. 12. 23:43
 16/20 anonim ***** válasza:
Te vagy a NOK ALMA !! Miert nincs ilyen noben???
2009. nov. 13. 00:53
 17/20 anonim válasza:

úristen én is akarom : D ( :

17/L

2009. nov. 13. 08:40
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez a vágy bennem is működik...valahogy vonz orálisan kielégíteni a lányokat. Talán csak annyi a difi közted és köztem, hogy én azért néha egy kiadós hancúrt is igénylek. De azt tapasztaltam, hogy a barátnőim többsége elég pozitívan áll a dologhoz. Nálam is előfordult, hogy egy nap többször is letámadtam a barátnőimet. Egyszerűen imádom csinálni nekik. Ez van :)
2009. nov. 13. 09:50
 19/20 A kérdező kommentje:

08:40-as

mostanság úgyis egyedül(álló) vagyok :)

2009. nov. 13. 17:25
 20/20 anonim válasza:

8:40es vagyok :D

Akkor hajrá :P

2010. febr. 10. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!