Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzek vágyat hagyományos közösülés iránt, csak a nyelvel való kielégítés vágya hajt, az élvezet okozás, ez normális?
Figyelt kérdés
Nekem a szexuális vágyak kielégítéséhez nincs szükségem úgymond normális szexre, mindössze annyi hogy nyelvel kielégíthessek egy lányt, tehát hogy csak ennyi, ezt jobban élvezem mint a hagyományos közösülést. Jobban mondva, az elégít ki ha kielégíthetem a lányt. De ez a vágy nagyon is jelen van, orálisan kielégíteni más nőket.2009. júl. 4. 17:34
2/20 anonim 

válasza:

Nem vagy egyedül!
Én ugyan így vagyok.
Elsőre hihetetlennek tűnik, de ez meglehetősen nehéz ügy, mert eddig alig találtam olyan lányt, akinek ez elég lett volna.
Viszont meg kell, hogy nyugtassalak, ez teljesen normális.
Azért kísérletezgessetek, a dugás jó dolog és ha egy olyan nővel találkozol akivel igazán szeretitek egymást, akkor vegyesen minden mehet...
3/20 A kérdező kommentje:
első kommentelőnek :
mint írtam, az ha kielégíthetem a lányt, nyelvel.
2009. júl. 4. 17:49
4/20 anonim 

válasza:

te vagy az én emberem;) (csaj vagyok:DD)
sztem az orális szex a legjobb (*):D
5/20 anonim 

válasza:

ahh... engem is megkereshetsz :DDDD
ezt eltudnám viselni jó sokáig :D
;)
17/l
6/20 anonim 

válasza:

Úristen!Ilyen létezik?
Hozzám költözöl?
:-D
7/20 A kérdező kommentje:
Jó olvasni ilyen kommenteket, ezek szerint nem hátrányos tulajdonság :)
2009. júl. 4. 19:39
8/20 A kérdező kommentje:
működhet ez egy kapcsolatban is?
2009. júl. 4. 19:53
9/20 anonim válasza:
Úgy hangzik mint maga az álompasi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!