Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tegyek hogy változtasson a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek hogy változtasson a sex terén?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van hogy a barátnőmmel hamarosan megtörténik a "dolog". De én addig mást is szeretnék kipróbálni. Megengedte az ujjazást és nyalást.

De amikor arra térnék ki hogy most már én is szeretnék vmit (orális) akkor azt mondja nem tudja. Szeretem és nem szeretném elhagyni ez miatt. De egyszerűn hiányzik ez a dolog.(kíváncsiság is hajt) (még igaz soha nem történt meg senkivel és én volta neki is az első. ) Mit tegyek?

2009. júl. 4. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha nem mer oralozni egybol kerd meg h kezzel izgasson. az azert megsem olyan nagy dolog. es ha vmit jol csinald biztasd h uuu most jo h jojjon meg az onbizalma. ezt csak gyakorlassal lehet megtanulni ugyh vhol el kell kezdeni, nem?
2009. júl. 4. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!