Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tegyek hogy változtasson a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek hogy változtasson a sex terén?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van hogy a barátnőmmel hamarosan megtörténik a "dolog". De én addig mást is szeretnék kipróbálni. Megengedte az ujjazást és nyalást.

De amikor arra térnék ki hogy most már én is szeretnék vmit (orális) akkor azt mondja nem tudja. Szeretem és nem szeretném elhagyni ez miatt. De egyszerűn hiányzik ez a dolog.(kíváncsiság is hajt) (még igaz soha nem történt meg senkivel és én volta neki is az első. ) Mit tegyek?

2009. júl. 4. 10:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem csak kezd el csokolgatni utána lejjebb is és szerintem hagyni fogja:)
2009. júl. 4. 10:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem félreolvastál valamit, előző kommentáló:) Nem arról van szó, hogy a srác nem tud mit tenni, hanem a lány nem akar orálozni vele. Sajnos az ilyesmit nem okos és nem tanácsos dolog erőltetni, vannak olyanok, akik egyszerűen irtóznak ettől a részétől.
2009. júl. 4. 10:53
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Igen pont erre írtam,hogy talán a lánynak ettől megjön a kedve...
2009. júl. 4. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
esetleg ha pl tejszínhabot raknál magadra és lenyalogatná? kezdhetnéd a hasadon aztán egyre lejjebb nyomhatod a tejszínhabot...
2009. júl. 4. 10:57
 5/11 anonim ***** válasza:
ha a lánynak nincs hozzá kedve, ne erőltesd.nem mindenkinél működik oda-vissza az orális szex.ahhoz, hogy ő is megtegye, többet kell feléd éreznie.talán bizonytalan az érzéseiben és ezért nem akarja megtenni neked.
2009. júl. 4. 11:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

én se elégitem ki a barátomat orálisan vele veszitettem el a szüzességemet de ö nem erölteti!

várj még egy kicsit lehet hogy majd magátol fogja csinálni!

én is meg szeretném már tenni egy ideje de valahogy amikor oda kerül a sor... hát nem megy :S

2009. júl. 4. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:

A szex igenis adok-kapok játék.Ha az egyik ebből mindig csak ad,és nem kap,akkor abból előbb utóbb konfliktus lesz.Attól,hogy nem erőlteted,még kívánni fogod.Ha nem beszélitek meg,magadban tartod,akkor ott fog ez a probléma lappangani köztetek.

Ez nem úgy működik,hogy-békén hagyom ,nem erőltetem,majd lesz valahogy-...attól még hiányozni fog.

2009. júl. 4. 11:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Amit az egyik fél a másiknak nyújt, azt illik viszonozni.
2009. júl. 4. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:

nem érett még a szexre, keress másik lányt.

hiába szereted őt, úgyis kiábrándulnál belőle előbb-utóbb.

úgy látom, inkább előbb, és jogosan.

2009. júl. 4. 14:28
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! várom egy kicsit és remélem változás fog történni. mert örülök ha neki jól esik a "dolog". csak jó lenne ha ő is viszonozná... ahogy többen is írtátok...
2009. júl. 4. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!