Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tegyek hogy változtasson a sex terén?
Olyan problémám van hogy a barátnőmmel hamarosan megtörténik a "dolog". De én addig mást is szeretnék kipróbálni. Megengedte az ujjazást és nyalást.
De amikor arra térnék ki hogy most már én is szeretnék vmit (orális) akkor azt mondja nem tudja. Szeretem és nem szeretném elhagyni ez miatt. De egyszerűn hiányzik ez a dolog.(kíváncsiság is hajt) (még igaz soha nem történt meg senkivel és én volta neki is az első. ) Mit tegyek?

én se elégitem ki a barátomat orálisan vele veszitettem el a szüzességemet de ö nem erölteti!
várj még egy kicsit lehet hogy majd magátol fogja csinálni!
én is meg szeretném már tenni egy ideje de valahogy amikor oda kerül a sor... hát nem megy :S

A szex igenis adok-kapok játék.Ha az egyik ebből mindig csak ad,és nem kap,akkor abból előbb utóbb konfliktus lesz.Attól,hogy nem erőlteted,még kívánni fogod.Ha nem beszélitek meg,magadban tartod,akkor ott fog ez a probléma lappangani köztetek.
Ez nem úgy működik,hogy-békén hagyom ,nem erőltetem,majd lesz valahogy-...attól még hiányozni fog.

nem érett még a szexre, keress másik lányt.
hiába szereted őt, úgyis kiábrándulnál belőle előbb-utóbb.
úgy látom, inkább előbb, és jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!