Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tudni, hogy szük-e vagy tág vagyok-e? 150 cm vagyok 40 kg hogyan tudjam meg hogy meikhez tartozom? 16 vagyok
Ha ismerjük a hüvelyből távozó váladék változásait, előre meghatározhatjuk a peteérés idejét és a fogamzás szempontjából nem biztonságos napokat. Ebben a módszerben, amely egyébként igen megbízhatatlan, a ciklus négy szakaszát különböztetjük meg.
Menstruáció: minden egyéb váladékot láthatatlanná tesz. Kerüljük a nemi érintkezést, ha nem szeretnénk gyermeket, mert akad néhány nő akinél a havi vérzés idején következik be a peteérés.
Korai napok: viszonylag „száraz” napok, amelyeken alig képződik váladék, az is zavaros, ragacsos. A nemi érintkezés csak nagyon rövid időtartamú ciklus esetén nem biztonságos, ha nem szeretnénk gyermeket.
Termékeny napok: a peteérést nagyobb mennyiségű nyálkás, áttetsző váladék jelzi. A változás észlelésétől a folyás tetőpontját követő három napig tartózkodunk a nemi élettől, ha nem szeretnénk gyermeket.
Viszonylag biztonságos, terméketlen napok: a folyás tetőpontjától számított negyedik naptól a következő vérzés kezdetéig tart a nemi élet legbiztonságosabb, terméketlen szakasza természetes védekezés szempontjából. A kis mennyiségű folyás ismét zavaros, ragacsos és sűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!