Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet tudni, hogy szük-e vagy tág vagyok-e? 150 cm vagyok 40 kg hogyan tudjam meg hogy meikhez tartozom? 16 vagyok
Figyelt kérdés
2009. júl. 3. 14:13
1/15 anonim válasza:
lol:D A súlyod és a magasságod alapján nem fogod tudni megállapítani:P xD
2/15 anonim válasza:
Így távolról nem tudom megmondani...:-) Ki kell próbálni.
3/15 anonim válasza:
Attol meg lehetsz tag, mert 40kg vagy! Nem fugg ossze sem a magassaggal sem a sulyoddal.
4/15 anonim válasza:
Nem tök mindegy? Ezekből az adatokból nem lehet tudni :-D Ha majd valakivel együtt leszel és szexeltek, akkor ha nagyon fáj majd a behatolás és nehezen megy be, akkor szűk vagy, ha fordítva akkor tág. De úgy gondolom, hogy nem kell ezzel foglalkoznod.
5/15 A kérdező kommentje:
azt csak spontán irtam oda,nem azt akkarom tudni hogy lehet tágitanni,hanem h lehet megtudni,meikhez tartozom
2009. júl. 3. 14:18
6/15 anonim válasza:
eljösz hozzám egy menetre és megmondom :)
7/15 anonim válasza:
Úgy lehet csak megtudni ha együtt leszel egy sráccal és elmondja, hogy szűk volt-e vagy tág. Saját magadnak nem tudod megnézni, mert nincs viszonyítási alapod!
8/15 anonim válasza:
A hülyék csoportjához,ha ilyet tudsz kérdezni és a válaszokból nem jössz rá,hogy nem mérhető így.
9/15 anonim válasza:
Pasidat megkérdezed.
Ha meg nincs mert szüz vagy és nem dugsz fel magadnak vastag dolgokat akkor valószínűleg szűk vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!