Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megéri feladni a barátságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feladni a barátságot egy nőért?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy barátom,akinek több mint fél éves kapcsolata van.Multkor megvolt beszélve hogy átjönnek hozzám egy iszogatós beszélgetős estére.De a srác nem tudott eljönni mert bent fogták a munkahelyén,a barátnője pedig átjött.Egy darabig teljesen normálisan elvoltunk de egyszer csak rám mászott a csaj,és hát nem kellett sokáig gondolkoznom azon hogy mit is akarhat...Én pedig nem tudtam neki nemet mondani mert gyönyörű lány!!Megtörtént a dolog,egy csodálatos és fergeteges éjszakát töltöttünk együtt.Utánna kérdeztem hogy megbánta e és mondta hogy nem mert neki nagyon jó volt és hogy a barátja elhanyagolja teljesen.(amit észre is vettem mert sorozatos orgazmusa volt és akkor már nagyon kellhetett neki...)Odáig fajult a dolog hogy a csaj össze akar velem jönni,a barátom pedig nem tudja hogy milyen a csaja...Mit tegyek??Segítsetek!!
2009. júl. 3. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

12:42 vagyok megint! kedves kérdező: Rám hallgassál, és jöjj össze azzal a csajjal, aki meg olyat csinál hogy lelép ha balhé van akkor az egy nagy patkány lehet és nem barát!

Ilyen barátra nincs szükség...

2009. júl. 3. 14:51
 12/12 anonim ***** válasza:

Barátot könnyebb találni mint nőt.

Nekem sok barátom/haverom volt életem során de csajom még egy se.

Sztem jöjj össze a csajjal, végül is egy nővel akarod leélni z élted nem egy baráttal, lehet hogy pont ez a csaj lesz az.

2010. jan. 11. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!