Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megéri feladni a barátságot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feladni a barátságot egy nőért?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy barátom,akinek több mint fél éves kapcsolata van.Multkor megvolt beszélve hogy átjönnek hozzám egy iszogatós beszélgetős estére.De a srác nem tudott eljönni mert bent fogták a munkahelyén,a barátnője pedig átjött.Egy darabig teljesen normálisan elvoltunk de egyszer csak rám mászott a csaj,és hát nem kellett sokáig gondolkoznom azon hogy mit is akarhat...Én pedig nem tudtam neki nemet mondani mert gyönyörű lány!!Megtörtént a dolog,egy csodálatos és fergeteges éjszakát töltöttünk együtt.Utánna kérdeztem hogy megbánta e és mondta hogy nem mert neki nagyon jó volt és hogy a barátja elhanyagolja teljesen.(amit észre is vettem mert sorozatos orgazmusa volt és akkor már nagyon kellhetett neki...)Odáig fajult a dolog hogy a csaj össze akar velem jönni,a barátom pedig nem tudja hogy milyen a csaja...Mit tegyek??Segítsetek!!
2009. júl. 3. 12:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
nem, ha elveszited a nőd azt lehet pótolni bármikor... az sokkal nagyobb veszteség ha egy jó barátot veszitesz el
2009. júl. 3. 12:36
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

uhh hát ez eléggé bonyolult. én úgy gondolom hogy a szerelem az fontosabb, mint a barátság...legalábbis számomra.

DE! azt ne felejtsd el hogy a barátság örök a szerelem múlandó. És szerintem most az a helyzet hogy tök mindegy mit csinálsz, a barátodat szerintem végleg elvesztetted, mert ha nem jösz össze a csajjal akkor az elmondja a faszijának hogy ti együtt k*rtatok az éjjel,(sztem) illetve ha összejössz vele akkor meg értendő a helyzet...

2009. júl. 3. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
amúgy 15/f, utsó válaszoló
2009. júl. 3. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Nőt találsz százat,de a barát nem jön könnyen. Ha tényleg nagyon jóbarátod a srác,akkor még azt is el kellene mondanod,hogy megvolt a nője,mert barátok közt nem kellene titoknak lennie.

A sorozatos orgazmusról csak annyit,hogy már én is játszottam meg párat...(nem ellened beszélek,de sok ilyen előfordul) 23/L

2009. júl. 3. 12:47
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
A nő egy k*rva h ilyet tett a barátjával, te meg egy hamis barát h megtetted.
2009. júl. 3. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
12:42 vagyok, és amint mondtam hogy már erről a barátról lemondhatsz, én a helyedben összejönnék a csajjal
2009. júl. 3. 12:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!!Tényleg bonyolult helyzet..De nekem nagyon bajön a csaj!!Szóval átgondolom.(még mielőtt leolt valaki megjegyzem hogy ez olyan barát hogy egyszer betámadtak minket egy szórakozóhely előtt és ő bepattant a kocsijába és elhúzott..:) Na csak még ezt akartam!És köszi mégegyszer!
2009. júl. 3. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Gondolj bele ha összejössz a csajjal elveszited a barátod és nincs rá garancia h a csaj téged nem fog megcsalni egy másik haveroddal
2009. júl. 3. 14:15
 9/12 anonim válasza:
Hát szerintem itt egyszerüen a csaj egy k.rva.. Ha összejösz vele, idővel lehet ugyan ezt csinálja veled!! Te meg nem vagy igazi barát, mert ha az én barátom nője mászna rám, akárhogy néz ki elküldeném.. Barátod ha megtudja, én a helyében lekevernék neked egy két lángost!!!!!!! ;)
2009. júl. 3. 14:29
 10/12 A kérdező kommentje:
14:29!!Olvasd el a komimat amit kicsit fentebb írtam és utánna basszál le!!!Amúgy van igazság aban amit te mondasz...
2009. júl. 3. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!