Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok még szűz? Ebből lehet valamiféle hátrányom később? 20éves vagyok még nem volt barátom, de még csak meg sem csókoltak. Akartak már járni velem, de akárki nekem nem kell.

13:16os kicsit durván de leírta az igazságot... várod a herceget fehér lovon, aki brad pitt testű, soros györgy vagyonú, szexistenállat az ágyban, és papucs a mindennapokban... MI lesz ha megtalálod, nagy lesz a rózsaszín köd, aztán kiderül hogy nem is illetek össze. Akkor 20 évig megin nem lesz senkid és csak siránkozni fogsz, és a kisugárzásra fogni?
Egyszer egy okos ember azt mondta hogy a kis- és középszerű szerelmeket is meg kell ismerni ahhoz hogy a nagyot igazán értékelni tudjuk.

A magas igényekkel lehet gond, igen. Például, ha azokra az Alfahímekre utaznál, akikre sok másik csaj is hajt, akkor bizony előfordulhat, hogy hiába ülsz a babérjaidon, mert Ők már azt szokták meg, hogy a csajok futnak utánuk. Ezért Ők nem fognak feléd közeledni, hiába vagy szép meg okos is. Hiszen még ilyenből is jut minden ujjukra kettő-kettő. (Esetleg, ha NAGYON GAZDAG is vagy mind e mellé, akkor az alja bepróbálkozhat...) :oD
Szóval a viccet félretéve mégiscsak Neked kell tudnod, mit akarsz. Biztosan találnál megfelelőt, ha keresnél. Nekem az jött le, hogy nem keresel, várod a sült galambot. Így is lehet, csak előfordulhat, hogy sokáig tart. ;o)
Valamint persze a megfelelő "jeleket" is le kell adnod a megfelelőnek, de legalábbis esélyesnek tartott pasik felé. Ez a "kisugárzás". Ha jégkirálynőt játszol, nem fognak lerohanni, de még megközelíteni sem. A fentebb vázolt véglet azért nem, az ellenkező véglet meg nem akar nagyot koppanni, azért nem.
Az nem derült ki, hogy kit tartanál megfelelő "partinak", talán kifejthetnéd bővebben. Akkor reálisabb lenne a képem Rólad. (Most még nem túl szimpatikus ez a kép.)
Mindazonáltal nincs ezzel semmi gond. Fiatal vagy, ez is egy tapasztalat, amit a későbbiekben majd hasznosíthatsz az életben. Ha már nagyon azt érzed valahol belül, hogy TÉNYLEG baj van, nem tudsz, nem mersz valamiért normális kapcsolatokat kialakítani, elhajtod magad mellől a próbálkozókat, akkor persze kezdj el dolgozni ezen! Ezt megint Te érzed, más nem tudhatja helyetted.

ÁÁÁ, az előbb írtam neked egy kisregényt, de elszállt. na leírom újra, összefoglalva.
az a lényeg, hogy -és most ezt ne vedd sértésnek- de a hiba benned van. túl magasra helyezted a mércét és nem adsz esélyt a pasiknak. az egy dolog, hogy te kikéred magadnak a frigid p.csaságot, mégis valószínű, hogy vannak olyan tudattalan jeleid, amivel kissé beképzeld módon azt közvetíted a pasik felé, hogy te aztán nem adod alább és lesajnálod őket, hogy áhh ugyan, mit tepertek, én ugyan nem adom magam csak úgy oda. kívülről te magad nem láthatod... muszáj kicsit felengedned, és leszámolni az illúziókkal, ugyanis olyan csak a mesében van, hogy becsönget hozzánk a tökéletes szőke herceg fehér lovon. tökéletes ffi nincsen, aki midnen szempontból megfelel. ha egyik pasinak sem adsz esélyt, hogy megismerjen, akkor nemcsak szűz leszel örökre, de egyedül is maradsz,mint a kisujjad. van egy mondás, hogy "bocsáss meg azoknak, akik nem olyan tökéletesek min te." hát tegyél te is így, ismerkedj pasikkal, flörtölj, tanulj meg velük bánni, ismerd ki a szívüket és lelküket. (ugyanis ők is emberek). nem azt mondom, hogy ezentúl feküdj le fűvel-fával, de ha komoly párkapcsolatot akarsz és szexet, ahhoz tenned kell, és nem a mesebeli hercegről álmodozni a lányszobádban!
(23 L)
az a baj h félek h a másik végletbe esek. ha még volna is olyan, aki tetszene, akkor attól félek h ha én közeledek akkor az olyan lenne, mintha én futnék utána.
miért gondoljátok egyébként h amikor azt mondom "megfelelő" akkor egyből brad pitt testű, és gazdag pasit értek alatta? egy helyes fiú sem ér semmit ha nem megfelelő szellemi partner, a papucs pasi nem pasi, a pénz meg nem szempont.
szóval tényleg, nekem is keresnem kellene? igazság szerint tényleg eszembe sem jutott...

Ó, ez (Neked is keresned kellene) csak az én véleményem, az is egy megoldás, hogy nem értesz egyet vele. Szerintem 20 évesen még nem gáz. Azt, hogy mekkora a probléma Te érzed. Én csak abból következtettem, hogy feltetted ide kérdésként. Tehát valamennyire foglalkoztat a kérdés, Te érzed úgy, hogy valami nincs rendjén, nem én, vagy a többi válaszadó.
Az emberi kapcsolatok egy tanulható valami. Ebbe beletartozik a gyakorlás is. Mondjuk a flörtölés. (A mérték itt is nehéz, mert ha meg sokat bolondítod a pasikat a nélkül, hogy komoly kapcsolatra esélyt adnál, azt mondhatják Rád, hogy "szűzkurv@" vagy. Az sem jobb.)
Ami elég félreérthető volt a címben, az az a rész, hogy "...de akárki nekem nem kell." -ez olyan... őőő... magas lóról való beszédnek jött le nekem, s úgy tűnik másnak is. Amúgy persze a tartalmával egyet értek, csak a fogalmazás kicsit durva volt így.

Én is úgy érzem, hogy túl magasak az igényeid, UGYANAKKOR nagyon elutasító jeleket adsz ki (talán öntudatlanul).
Egy kicsit nyitnod kéne. Igényeket egy kicsit leszállítani: nem kell sokat - de közben az idő múlik! 20 év múlva már feleennyi igényed se lehet majd!
És többet kezdeményezni. Ha valaki tetszik, egy idő után tudjon is erről! Ha már ő nem jött oda hozzád valami okból... te is odamehetsz őhozzá!
Nem kötelező, hogy minden kapcsolatból rögtön lefekvés is legyen. Ismerkedj a fiúval, adj neki lehetőségeket, hogy különböző programokban veled legyen. Ott előbb-utóbb kiderül minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!