Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vagyok még szűz? Ebből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok még szűz? Ebből lehet valamiféle hátrányom később? 20éves vagyok még nem volt barátom, de még csak meg sem csókoltak. Akartak már járni velem, de akárki nekem nem kell.

Figyelt kérdés
Az igényeim magasan vannak, nem ismerek senkit, aki magába tudna bolondítani. Volt egy szerelmem de neki nem kellettem. Szeretnék már szerelmes lenni és szexelni, de alig közelednek hozzám a fiúk. Sokkal fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok és állítólag nagyon ronda sem vagyok, sőt az alkatom is jó, nincs rajtam felesleg... szerintem a kisugárzásommal lehet baj. Mit gondoltok?
2009. júl. 2. 12:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Hátrányod nem lesz belőle. Nem hátrány az ha valaki 20 évesen szűz. Inkább nevezném hátránynak annak a helyzetét aki már 13-4 évesen túl van rajta. Én is ilyen voltam, válogatós nem kell akárki. Voltam szerelmes is de melléfogtam. Elegem lett és egy lánnyal megpróbáltam akibe nem voltam szerelmes, beszélgettünk, sokat jártunk kávézgatni, egyebek és ma ő életem szerelme már elég régóta. Számodra biztos okoz ez hátrányt, hogy szűz vagy még de ne ezzel foglalkozz tény és kész. Majd ha érdemes lesz rá valaki úgyis nekiadhatod, nem kell sietni.
2009. júl. 2. 12:43
 2/18 anonim válasza:
46%
Hát kislány abból hogy 20évesen még mindig nem volt szexuális élményed nem lesz hátrányod...bár tény hogy szerintem a környezetedben mindenki egy beképzelt frigrid p**csának tart,és elégy gyanús hogy ezt valaki előbb utóbb a szemedre veti majd,te meg szépen elmész egy "ottalvós" buliba,ahol majd leitatnak és oda adod magad az első valahogy kinéző pasinak,ő szépen megmutatja neked hogy milyen is az eggyéjszakás szex..esetleg a melledre veri...ergo téves következtetést fogsz levonni a szexről,és 20 éwig megint nem csinálod...mire jó ez??
2009. júl. 2. 12:50
 3/18 Roland515 ***** válasza:
91%
Nem kell elsietni. Szerintem sokkal tiszteletreméltóbb,ha azzal csinálod akit igazán szeretsz. Csodálom ha valakinek még vannak elvei. :)
2009. júl. 2. 12:51
 4/18 A kérdező kommentje:

12:50

héj.. szűz vagyok, de h*lye nem!

már hergeltek, hecceltek... de határozottan megmondtam, hogy felesleges... mert egy olyan pasi sem akart még tőlem semmit, akit én megfelelőnek tartok.

egyébként járok bulizni rendszeresen. /nem ne forgassátok ki, én oda csk táncolni járok nem pasizni/

frigid p*csának sem gondolnak xtem... imádok nevetni, hülyéskedni sok barátom van... de ebben az életben még egy értelmes, helyes, határozott, lehengerlő pasi sem közeledett felém. és ezt szeretném megkérdezni h xtetek miért?

2009. júl. 2. 12:58
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Várj türelmesen! Minden zárhoz készítenek kulcsot... Sokkal jobb, ha igényes vagy, mintha beledőlnél az első szembejövő fiú karjaiba, aztán csalódás lenne a vége.
2009. júl. 2. 12:59
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
lehet azért mert 20 évesen azt írod hogy " xtetek".
2009. júl. 2. 13:07
 7/18 anonim ***** válasza:
várj türelmesen.az sem baj h ennyi igényed van.de lehet h azért nem közelednek a srácok hozzád mert a kisugárzásoddal van baj és lehet h ez nem jön be a srácoknak!és nem mindenki az alakra megy hanem h mien belülről!lehet ha nem lennének ilyen nagy igényeid akkor már találtál volna egy srácot akit nagyon szeretsz!elöször nekem is nagy igényeim voltak de rájöttem h semmi értelme nincsen a szerelem jön nekem az elsö pasim a legjobb haverom volt,ugy történt h nagyon sokat voltunk 2esben és összejöttünk és sokáig is tartot!!.az meg h még szűz vagy késöbiekben nem lesz ártalmas.nincsen sok olyan ember aki 20évesen még szűz,legalább te olyannak fogod oda adni aki nagyon sokat jelent meg stb.Csak várj türelmesen és jönni fog a szerelmes!
2009. júl. 2. 13:08
 8/18 A kérdező kommentje:
ne kössünk már légszíves bele az írásomba. nem írok helyesen és gyakran rövidítek is, de xtem :D nem ez a lényeg...
2009. júl. 2. 13:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs baj, hogy 20 évesen szűz vagy. Viszont szerintem lehet, hogy a kisugárzásoddal van a probléma. Ahogy írtad nagyok az igényeid és gondolom nem közeledsz olyan fiúkhoz, akik az elején nem káprasztatnak el, vagy nem fog meg bennük vmi. Ezért ha bepróbálkozik nálad egy ilyen srác, már az elején leesik neki, hogy neked nem jön be és ezért fel is adja.

Storym: Egy hónapja ismertem meg a neten egy átlagos fiút, az elején nem is tetszett, nem fordítottam rá sok időt, hogy megismerjem. Viszont elkezdtünk lassan többet irogatni, órákig, és most ott tartok, hogy megbolondulok érte, szombaton lesz a randi. :)

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy adjál esélyt a fiúnak, hogy bebizonyítson. Veszíteni nem veszítes semmit. :)

L, 18

2009. júl. 2. 13:14
 10/18 anonim ***** válasza:

*bizonyítson,

bocs :)

L, 18

2009. júl. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!