Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viselkedett így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett így?

Figyelt kérdés
A barátommal kipróbáltuk az anális szexet, de fájt és nem igazán tudtam élvezni. Most próáltuk másodszorra. Kért h élvezzem már egy kicsit, mondtam neki h nem tudom élvezni ha nem jó, erre besértődött, felöltözött és hazament. Mikor elment még puszit sem akart adni. Olyan rossz érzés, hogy én megteszem neki, mert szeretné, és ezt kapom érte...
2009. júl. 1. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
azt nem lehet kérni hogy élvezzed,azt vagy érzed vagy nem...akármilyen hirtelenharagú is,de ez elég egoistának tűnik a részéről,igazuk van a többiekenek,ez kihasználás...na meg szerintem az ilyennek örvendeni kell hogy lelépik,nem még bánkódni miatta
2009. júl. 1. 17:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Úgy besértődik mint egy kisgyerek...lehet hogy még nem nőtt fel a szexhez?Mert azt nem lehet parancsra élvezni...
2009. júl. 1. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
nem kell túlbeszélni egy önző idegbeteg állat, ehhez elég volt ennyi is amit leírtál. volt hasonlóban részem. Inenntől a Te dolgod hogy vele maradsz-e és majd mindenben ez lesz ami neki "kell" és te nem tudod teljesíteni, meg érzelmileg zsarol majd azzal hogy még te nyalizz neki hogy mi baja. Ha lenne egy kis tartás benned úgy kivágnád mint macskát sz.rni Ha mégsem, akkor a továbbiakban mikor ilyen szitu lesz, jusson ez eszedbe és ne panaszkodj. Te életed, te vagy érte a felelős.27/L
2009. júl. 1. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!