Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így?
Figyelt kérdés
A barátommal kipróbáltuk az anális szexet, de fájt és nem igazán tudtam élvezni. Most próáltuk másodszorra. Kért h élvezzem már egy kicsit, mondtam neki h nem tudom élvezni ha nem jó, erre besértődött, felöltözött és hazament. Mikor elment még puszit sem akart adni. Olyan rossz érzés, hogy én megteszem neki, mert szeretné, és ezt kapom érte...2009. júl. 1. 16:07
1/13 anonim válasza:
Gondolom azért mert azt "akarta" elvárni hogy te is évezd,nem akart önzőnek tűnni,de hogy miért sértődött be,azt már viszont nem tudom
(f)
3/13 anonim válasza:
csúnya dolog az tény.
de lehet nemesett neki jól, és megbántva érezte magát h neki jó, és szarvolt neki látni h neked meg egyáltalán nemaz. valszeg hirtelen felindulásból sértődött meg, később sztem magában belátja h rosszdolog volt.
4/13 anonim válasza:
Hát ez hülye... Neked nem jó, és akkor még ő sértődik be? És ezt fiúként mondom... Te tettél neki szívességet ,hogy megpróbáltátok,nehogy már még ő vágja be a sértődöttet...
5/13 anonim válasza:
Hát elég hülye barátod van, nekem biztos nem kellene egy ilyen pasi, aki így viselkedik...
6/13 anonim válasza:
Tudom, hogy most le fognak pontozni, de szarok rá. Ez a gyökér nem szeret Téged és csak dugni akar! Keress valami normális embert. Lehet még izgulni, hogy miért ilyen, de a válasz nagyon egyszerű! 33/f
7/13 A kérdező kommentje:
Az tény h nagyon hirtelen felkapja a vizet, még akkor is mikor neki nincs igaza. Utánna meg megbánja és nyalizik. De ezt most nem értettem, ilyet még nem csinált...
2009. júl. 1. 16:24
8/13 anonim válasza:
Fúúú...én totál kihasználva érezném magam.(mármint a helyedben.)
Mert ha nem jön össze amit akar,akkor eldob mint a rongyot,se puszi se pá?Én ezt nem tűrném,büszkeségből sem.
9/13 anonim válasza:
szánalmas ez a gyerek...férfi nem egy ujjabb szégyenfoltja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!