Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elvesztetted a szüzességed volt orgazmusod? (lányoknak)
mért kell lepontozni azt akinek volt orgazmusa?:D:D:D:D
hülye szánalmas emberek vagytok, de komolyan :D nevetségesek és gyerekesek :D
14:44
Én meg azt írtam nem volt, meg azt,hogy hazudik akinek volt..engem is lepontoztak,de én nem szoktam senkit..valaki ezen éli ki magát. Egyébként ok, lehet tévedtem és van olyan akinek volt,de csak azért gondolom hogy hazudnak, mert kb. 50 olyan kérdés van már, hogy "ez vajon orgazmus volt?"...ha azt sem tudják mi az,akkor lehet már azt annak veszik,ha nagyon jó a szex..ha így vesszük, nekem egy aktus alatt van 20 orgazmusom..amúgy meg sajnos egy sem,nem akar sikerülni a hüvelyi..de attól még jó a szex.
akik azt írják h ez vajon orgazmus volt e, azok ált 14-15 körül vannak...
én nemilyen korban vesztettem el a szüzességem, és előtte volt minden, petting sokáig, kényeztetések, én felvoltam rá készülve, nem innen szereztem be az infókat, tudom milesz hogylesz, készen voltam rá, és nem kíváncsiságból tettem meg, és nemis azért mert megnőtt a mellem és azthittem h énmár érett nő vagyok.
volt orgazmusom legelőször, és tudom milyen az orgazmus. nekem amúgy szex közben csak hüvelyi van, csiklós meg nem...csiklói csak orállal megy
és volt orgazmusom
volt... kettő is
mindketten szüzek voltunk :)
nekünk is előtte volt fél év petting, és most mi bajod van őszintén?:D zavar?
mindenkinek mások az adottságai, én a mai napig szinte minden alkalommal elélvezek átlagban 1-2 alkalommal
amikor épp nem akkor vagy fáradt vagyok, vagy menstruálok. ennyi
nekem volt az elsőnél is :D
én igazából akkor vagyok meglepődve amikor elmarad az orgazmus :| az esetek 80%-ban van orgazmusom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!