Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor elvesztetted a szüzességed volt orgazmusod? (lányoknak)
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 13:53
3/20 anonim válasza:
Nem.És hiába tett meg mindent a párom...
amilyen állapotban voltam meg is értem...
6/20 anonim válasza:
nem (meglepő, hogy vki azt írta, hogy volt!)
7/20 anonim válasza:
Nem, de a lányok nagy részének (90-95%-ának) nincs is először. Gyakran még utána se. Sőt van, akinek egész életébe sincs.
Szóval ha először nincs orgazmusod, nem kell elkeseredni, az nem jelent semmit, hiszen akkor még új az érzés, ki kell tapasztalni még, hogy hogyan jó. Sokat kell gyakorolni, az biztos;)
8/20 anonim válasza:
Akinek volt,hazudik. Maximum nagyon jó volt, de teljesen tapasztalatlanul kizárt..(most a hüvelyire gondoltok, azt hiszem). Mivel csiklói bárkinek lehetett az aktus közben.
9/20 anonim válasza:
nekem igen:),nem is fájt csak nagyon picit,mondjuk sokat sem tartott,de előtte annyira felhúzott,hogy mikor bennem volt,annyira erőteljesen és kellemesen lüktetett az egész alhasam,hogy azóta bizony nem sokszor :)persze akkor még nem tudtam hogy mi volt az,de ezek szerint lehet már az elsőt is élvezni,nekem összejött :)
10/20 anonim válasza:
Nem, de a 3. aktuskor már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!