Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedjek a barátom kérésének, hogy egy új illetővel újítsuk meg szexuális életünket?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi tévő legyek, már több mint 2 éve vagyunk együtt, és most felhozta azt, hogy újítás képpen vegyünk meg még 1 csajt a szexbe.... Nem tudom mi tévő legyek... Mert azt mondta, hogy egyszeri alkalmat szeretne, de félek, hogy legközelebb újra előhozná...
Szakítani sem szeretnék vele ez miatt, mert érzem, hogy szeret, meg én is őt.
köszi előre is, ha tudtok valami jót!!
2009. jún. 30. 20:57
21/25 anonim 

válasza:

én se tudnám elképzelni h a pasim vki massal.. igen, felvállalom h féltékeny vok, és ilyen téren prűd. nalam nagyon sok minden belefér a szexbe, amitől mások odzkodnak ( orális, anális ), de az h legyen egy harmadik, na az nem fér bele.
22/25 A kérdező kommentje:
Ok, persze megértem amit írtál. Én is hasonlóképpen vélekedek erről a dologról és kíváncsi voltam mások mit gondolnak erről.
köszi
2009. júl. 2. 14:28
23/25 anonim 

válasza:

Ha rendesen elolvasnád a válaszokat láthatnád, hogy nem neked írtam, hanem egy másik válaszolónak.
24/25 A kérdező kommentje:
Akkor sorry, de nem volt semmi aláírás, hogy kinek címezted meg ilyenek, ezért nem értettem a dolgot.
Köszi, hogy írtál.
Üdv
2009. júl. 8. 08:36
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!