Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedjek a barátom kérésének,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a barátom kérésének, hogy egy új illetővel újítsuk meg szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi tévő legyek, már több mint 2 éve vagyunk együtt, és most felhozta azt, hogy újítás képpen vegyünk meg még 1 csajt a szexbe.... Nem tudom mi tévő legyek... Mert azt mondta, hogy egyszeri alkalmat szeretne, de félek, hogy legközelebb újra előhozná...

Szakítani sem szeretnék vele ez miatt, mert érzem, hogy szeret, meg én is őt.

köszi előre is, ha tudtok valami jót!!

2009. jún. 30. 20:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a hosszú és igen tartalmas válaszodat...

El is gondolkozom rajta, csak tudod nagyon nehéz a féltékenységet és a hűtlenséget háttérbe szorítanom, mert ilyen a természetem, és nagyon szeretem a páromat, és fura lenne egy másik lánnyal ,,osztozni" rajta.

De, mindenesetre köszi, hogy írtál, és tényleg megfontolom az általad leírtakat.

2009. jún. 30. 21:20
 12/25 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a pasid azt akarja, h te csináld a másik nővel :) sztem ez is egy opció
2009. jún. 30. 21:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Lehet.. és ez tényleg ennyire izgatja a pasikat? Hát nem tudom... meglehet, hogy tényleg csak ezért akarja, na majd kiderítem. köszi
2009. jún. 30. 21:37
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok férfi van, akit ez nem izgat, de azért ismerek néhányat.
2009. jún. 30. 21:46
 15/25 A kérdező kommentje:
Ok, köszi :)
2009. jún. 30. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a bizalom legfelsőbb foka... de nem a szerelemé. Szeretetbe belefér, szerelembe nem. Szerintem.
2009. jún. 30. 22:05
 17/25 anonim ***** válasza:
90%
hát ne is haragudjatok,de ha én szeretek vkt akkor elvárom h ne mást dugjon,és fordított esetben is.Ha már a kapcsolatban megjelenik egy 3. személy is, akkor már ott nagy gondok vannak!!!
2009. jún. 30. 22:12
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Ez te vagy. Ez a te álláspontot, a te nézeted. A "szherelehm" nem feltétlenül szól arról, hogy életed végéig egy emberrel leszel csak. A másokkal való testi együttlétet teljesen hibátlanul bele lehet integrálni egy tökéletesen működő szerelemházasságba. Van, akinek ez olyan természetes, mint az, hogy a nap reggel felkel.

Hogy neked mik a normáid, az nem ráerőltethető másra.

2009. jún. 30. 22:22
 19/25 anonim ***** válasza:
Szerintem kettőnk közül te akarod ráerőltetni az álláspontodat másraXD Én leszarom más kivel mit csinál, csak válaszoltam a kérdésre. Nyílván te máshogy éled meg a szexet meg az érzelmeket. Ennyi, engem nem érekel ki mit csinálXD
2009. júl. 1. 01:19
 20/25 A kérdező kommentje:
Már bocsi, az utolsó hozzászólónak, de nem tudom, hogy melyik válaszomon akadtál fenn ennyire, honnan vetted, hogy én bárkire is rá akarom erőltetni az álláspontomat? Én csak feltettem egy kérdést, és érdekelt, hogy mit írnak rá az emberek
2009. júl. 1. 08:11
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!