Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Engedjek a barátom kérésének,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedjek a barátom kérésének, hogy egy új illetővel újítsuk meg szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi tévő legyek, már több mint 2 éve vagyunk együtt, és most felhozta azt, hogy újítás képpen vegyünk meg még 1 csajt a szexbe.... Nem tudom mi tévő legyek... Mert azt mondta, hogy egyszeri alkalmat szeretne, de félek, hogy legközelebb újra előhozná...

Szakítani sem szeretnék vele ez miatt, mert érzem, hogy szeret, meg én is őt.

köszi előre is, ha tudtok valami jót!!

2009. jún. 30. 20:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
51%

Ezt te sem gondolod komolyan, hagyd ott!!! Ha már ilyet kér akkor nem is szeret!!! Hogy lehet egy pasi ekkora balf*sz:@

Ha hülye vagy akkor vele maradsz és megteszed amire kér, de akkor követnéd el életed legnagyobb hülyeségét!!!!!!

2009. jún. 30. 20:59
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Mondd meg ,hogy Te is szeretnéd ,ha csatlakozna még egy férfi :D Megnézném,hogy azt is ilyen jó ötletnek tartaná-e :)
2009. jún. 30. 21:00
 3/25 anonim ***** válasza:
42%
azonnal LAPÁT NEKI!!
2009. jún. 30. 21:00
 4/25 A kérdező kommentje:

Oké, köszi nektek

Hát nem is rossz 5let, hogy felhozzam neki ha lenne még 1 pasi, megnézem mit szól hozzá!

köszi

2009. jún. 30. 21:01
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
Ez egy f@sz alak. Már bocsi de már egyáltalán nem szeret téged. Lépj tovább, dobd ki te, mert hamarosan ő fog téged.
2009. jún. 30. 21:02
 6/25 anonim ***** válasza:
66%

EZ NEM JELENTI AZT, HOGY NEM SZERET!!!!

egyszerüen mondd meg neki, hogy nem akarod és kész, na ha emiatt kiakad rád vagy valami, akkor lehet h nem szeret. de ha szeret megérti, hogy nem szeretnéd. és megy tovább minden boldogan :) 20/L

2009. jún. 30. 21:04
 7/25 A kérdező kommentje:

Köszi, örülök, hogy valaki végre nem azt írta, hogy dobjam ki, mert tudom, hogy fura, hogy ilyet ,,kér" és nem is szeretném teljesíteni de én sem érzem azt, hogy nem szeretne ez miatt. Meg is mondom neki, hogy lépjünk tovább.

A többieknek is köszi, mert megértem amit gondoltok és senkit nem is ítélek el, mert ezen a véleményen vagytok... Jó, hogy őszinték vagytok

köszi

2009. jún. 30. 21:08
 8/25 anonim ***** válasza:
72%

Hihihi...néhány napja hazafele jövet láttunk egy szőke csajszit. Mivel nagyon megbámulta, megkérdeztem, mi lenne, ha beállna harmadiknak.. Ő még nem kért ilyesmit, de felcsillant a szeme egyből.

Nem tudom, mit szólna, ha egy pasit akarnék harmadiknak.. biztos megölné az illetőt. Én meg állati féltékeny lennék a csajra. Ha más kell neki, hagyjon el (sz*r kifogás, hogy friss hús kell..), de ne a közös ágyunkban és ne előttem, sőt velem! Az én pasimat csak én tapizhatom, különben vérengző vadállat leszek! :D

Inkább egy másik párt szervezzetek be és mindenkinek meglesz az öröme.

2009. jún. 30. 21:13
 9/25 A kérdező kommentje:

Hát teljesen igazad van, én is ezt gondolom, az én pasim csak nekem van ,,jogom" hozzá érni, csókolni, ölelni... A pár gondolata érdekes, de megfontolandó.. bár még akkor is féltékeny lennék én is (akkor meg főleg, ha csak egy csaj lenne.. pffff!!)

köszi a véleményedet!!

2009. jún. 30. 21:17
 10/25 anonim ***** válasza:
19%

A sok buta, prűd, féltékeny, önbizalomhiányos nő, meg a hülye tanácsaik.

Rengeteg olyan pár létezik, akik nyitott kapcsolatban élnek, és csodálatosan.

Az ismertségemben van egy 30 éve házas lassan 50-es éveikbe lépő pár, akik messze a legkiegyensúlyozottabb, legbizalmasabb és legszebb házasságban élnek, amit egész életemben láttam.

Van sok más ismerősöm, aki kipróbálta és szerette a hármas felállást és bár én nem vettem még részt ilyenben, tőlem sem áll távol a dolog.

Ha szeretitek egymást, akkor a bizalom legfelsőbb foka az, amikor féltékenység, hiszti nélkül képesek vagytok beengedni egy harmadik testi szeretőt is kettőtök mellé, és nem közé.

Ha nem fognád fel egyből a féltékenység meg hűtlenség, meg az ilyesmi szemszögekből biztos vagyok benne, hogy te is egy élvezetes élménnyel gazdagodnál.

2009. jún. 30. 21:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!