Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lohad le a férfiasága?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok a barátom 16, én már nem vagyok szűz a barátom még az, elterveztük, hogy lefekszünk egymással, a ruhában való izgatásig nincs is baj, de amint lekerül rólunk a ruha neki lelohad a féfiasága, ez többször elö fordult, és még valami fura kis remegés is jön rá... de amit ujra ruha van rajta áll rendesen még izgatni sem kell elég egy csók is vagy ha hozzám bujik átölel..
mi lehet ennek az oka??
2009. jún. 30. 16:04
11/13 anonim válasza:
Ez attól függ hogy nézel ki ruha nélkül
12/13 anonim válasza:
be van tojva...majd az idő és a gyakorlás segít elvileg ha az nem majd egy jó pszihodoki
13/13 anonim válasza:
azis lehet hogy rusnya vagy mint a bün :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!