Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lohad le a férfiasága?
17 éves lány vagyok a barátom 16, én már nem vagyok szűz a barátom még az, elterveztük, hogy lefekszünk egymással, a ruhában való izgatásig nincs is baj, de amint lekerül rólunk a ruha neki lelohad a féfiasága, ez többször elö fordult, és még valami fura kis remegés is jön rá... de amit ujra ruha van rajta áll rendesen még izgatni sem kell elég egy csók is vagy ha hozzám bujik átölel..
mi lehet ennek az oka??
nyilván ideges, fél, hogy rosszul fog teljesíteni az ágyban. Meg gondolom amiatt is vannak aggályai, h te már nem vagy szűz, szal azt gondolja, h te elvárod tőle, hogy tapasztalt legyen...
mindenki ilyen az első alkalomnál, ne aggódj;) és ha elsőre nem sikerült, nem szabad feladni!
Ez azért van mert még tapasztalatlan, és izgul, nem tehet róla, de még fiatal, és lehet az is közre játszik, hogy te már tapasztaltabb vagy. Velünk ugyan ez volt barátnőmmel, én 16 voltam ő 17, de még ő is szűz volt. Eleinte én is féltem hogy csalódást okozok neki, és elveszítem, de nagyon megértő volt, és utánna összejött. Az első nem volt a legjobb, de mostanra belejöttünk és már nagyon jó. Lassan két éve vagyunk együtt, és boldogok vagyunk mind a ketten, szóval legyél megértő, bátorítsd és minden rendben lesz:)
18/F
köszönöm a sok választ sokat segitet,már sok minden megfordult a fejemben..
a pettingel probálkoztunk akkor csak kisebb problémák fordultak elő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!