Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lohad le a férfiasága?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lohad le a férfiasága?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok a barátom 16, én már nem vagyok szűz a barátom még az, elterveztük, hogy lefekszünk egymással, a ruhában való izgatásig nincs is baj, de amint lekerül rólunk a ruha neki lelohad a féfiasága, ez többször elö fordult, és még valami fura kis remegés is jön rá... de amit ujra ruha van rajta áll rendesen még izgatni sem kell elég egy csók is vagy ha hozzám bujik átölel..

mi lehet ennek az oka??

2009. jún. 30. 16:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
steresszel, ez miatt van szerintem. Lehet, hogy feszéjezi a dolog, mivel még szűz, nincs tapasztalata. Lehet, hogy dolgozik benne a megfelelési kényszer, ez miatt leblokkol. f29
2009. jún. 30. 16:06
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

nyilván ideges, fél, hogy rosszul fog teljesíteni az ágyban. Meg gondolom amiatt is vannak aggályai, h te már nem vagy szűz, szal azt gondolja, h te elvárod tőle, hogy tapasztalt legyen...

mindenki ilyen az első alkalomnál, ne aggódj;) és ha elsőre nem sikerült, nem szabad feladni!

3/13 anonim ***** válasza:
100%
azaz stresszel. bocs
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
fél a drága, hogy nem tud teljesíteni. No para, vesd rá magad :) ne nagyon húzd vond, legyél te a bátrabb :)ő úgyis parázi fog mig meg nem történik :)27/L
2009. jún. 30. 16:08
 5/13 anonim válasza:
97%

Ez azért van mert még tapasztalatlan, és izgul, nem tehet róla, de még fiatal, és lehet az is közre játszik, hogy te már tapasztaltabb vagy. Velünk ugyan ez volt barátnőmmel, én 16 voltam ő 17, de még ő is szűz volt. Eleinte én is féltem hogy csalódást okozok neki, és elveszítem, de nagyon megértő volt, és utánna összejött. Az első nem volt a legjobb, de mostanra belejöttünk és már nagyon jó. Lassan két éve vagyunk együtt, és boldogok vagyunk mind a ketten, szóval legyél megértő, bátorítsd és minden rendben lesz:)

18/F

2009. jún. 30. 16:13
 6/13 anonim válasza:
90%
ideges ez tény.egy ötlet ami tuti beválik hiába nem merev,de eztán tuti az lesz.kezdje el finom dörzsölni hozzád ott lent.amint megérzi, hogy nedvesedsz már ő is készen lesz a behatolásra!!
2009. jún. 30. 16:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyből klasszikus szex-szel (dugással) kezdeni a legnagyobb hülyeség amit tehettek. Maradjatok az orális szexnél egy darabig, hogy megismerjétek egymás testét, vágyait, igényeit.
2009. jún. 30. 16:39
 8/13 anonim ***** válasza:
97%
Csináljátok ruhában!
2009. jún. 30. 17:13
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a sok választ sokat segitet,már sok minden megfordult a fejemben..

a pettingel probálkoztunk akkor csak kisebb problémák fordultak elő..

2009. jún. 30. 17:29
 10/13 anonim ***** válasza:
egyetértek az egyik előttem szólóval! először kezdjétek orális szex-szel! csak úgy "bele a közepébe", minden előzetes ismeret nélkül nem fog menni, pláne ha az egyik fél szűz...
2009. jún. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!