Törött kar, dagadt kézfeje mikor lohad le?
Figyelt kérdés
Két hete tört el az alkarom, azóta gipszben volt. Tegnap vették le, most fásli van rajta. De mióta eltört (és megműtötték) a kézfejem csúnyám megdagadt. Ez mikor fog lelohadni és mivel lehetne kezelni ezt?2010. jún. 25. 20:22
1/2 anonim válasza:
Nem tudom kell e gyógytornára járnod, ugyanis két hétig a vérkeringés nem volt benne megfelelő. A gipsz alatt nem mozgott, ráadásul műtöttek is. A dagadás általában ettől lehetséges.
2/2 anonim válasza:
Hát nekem is eltört egyszer, igaz nem műtötték, de majdnem...Nekem három hétig volt gipszben...A vége felé éreztem, hogy a gipszben már tudom mozgatni a karom(akkor kezdett lelohadni), szerintem neked is majd nemsokára le fog lohadni...Tapasztalat: tornáztasd a karod! mert én nem mozgattam eleget és mivel tudod ha a végtag sokáig marad egyhelyben megmered és nehezebben mozgatod később...Na hát én nem tornáztattam és még ma sem tudom rendesen behajlítani a bal karom...Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!