Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Úgy szeretkeznék most egy jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy szeretkeznék most egy jó nagyot. De hát párom szunyál. Hogy vagytok ezzel a dologgal így este?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 23:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Értem de ez így is még mindig azt jelentheti, hogy nem találod, hogyan kell. Ez olyan amin törni kell a fejed, filózgatni milyen vágyai vannak és meg is valósítani pl: beöltözni Japán iskolás csajszinak vagy bármit újítani.

Az is jó ha megvárod amíg ő nagyon akarja és akkor húzod jó sokáig(pár óra)majd megkérdezed milyen titkos vágyai vannak, mit szeretne kipróbálni és mesélj a te extrább vágyaidról. Vinni kell bele egy kis új izgalmat, itt a jó idő menjetek a szabadba, szexeljetek esőben :) új helyeken, keress új pózokat neten, új kütyüket szexshopokban, ilyenek.

2009. jún. 30. 01:05
 32/37 A kérdező kommentje:

van vibrátor, minden extrém dologba benne vagyok, szexeltünk már vízben, szabadban...stb

nem ezzel van a gond.

2009. jún. 30. 01:09
 33/37 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudom, ha nem tudsz kitalálni valami újdonságot vagy ráérezni a gyenge pontjára amire mindig harap, akkor marad a megbeszélés. Persze csak akkor ha sűrűn mond nemet. Meg kell beszélni, hogy érezze ez neked gond és szeretnéd átlátni.
2009. jún. 30. 01:29
 34/37 anonim ***** válasza:
dobd ki aztán kész..minek vagy együtt olyannal akinek csak arra kellessz hogy vele legyél de szexet meg nem kapsz? lapát
2009. jún. 30. 01:43
 35/37 anonim ***** válasza:
Amikor megy haza vagy megy hozzád akkor várd valamivel..valami jó meglepivel!:D...pasibol van nem fog ellenkezni.Mond meg neki h mit érzel.Nem fekszik le veled..gondolhatnál bármire is.Ha meg vissza utasit vond kérdöre!!
2009. jún. 30. 02:07
 36/37 anonim ***** válasza:

Én nemtudom milyen emberekkel raktátok magatokat össze lányok! Én ha együtt vagyok egy lánnyal akkor hálát adok az égnek ha rámmászik... :) Nem mintha ez olyan ünnepi dolog lenne, de nem nagyon tudok ellenállni a gyengébbik nem kezdeményezésének... 3 hónap? Hallod, minek vagytok együtt? huszonévesen... Ha kell segítség akkor szólj, én szíbesen kisegítelek.. :D:D:D Én annak örülök, ha 3 órát kibírok sex nélkül.

P87

2009. jún. 30. 11:12
 37/37 anonim ***** válasza:

utolsónak.

nemtudommost már én sem minek vagyunk e ggyütt, stegnap beprobálkozott de ,csak azért mert ittas volt,nekm meg iyg nem kell.jozanul egyáltalán nem jut eszébe.fuuu,elegem van.

azts em tudod hoyg nézek ki,tipikus asi vagy ,mindegy hoyg néz ki az a valki csak lyukas legyen. ugye?

2009. júl. 3. 12:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!