Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretkeznék most egy jó nagyot. De hát párom szunyál. Hogy vagytok ezzel a dologgal így este?

én is nehezn birom...higgyétek el.
de most mit tehetnék?!nem eröszakolhatom meg.max elmegyek máshoz...

huuu
00:06osvagyok
a kérdés nekm szolt?
én nem is tudom mi lenne velem 3 hónapig....lehet megszoknám, de ezt erősen kétlem.
amúgy 22/L vagyok ha most valakit érdekelne. :)

00:06 os vagyok.
én is nehezn birom,és nem szoktam meg,mert még fiatalok vagyunk és nekm lene rá igéynem,de sajos semmi.3honap hoszzu idö....nagyon

00: 11
nem szertnél priviben beszélni?csak mert oylan jo elvagyunk itt.

ja 00:06os voltam
és hoyg birja, ö jol pasi létére eszébe sem jut maio napig.én szarul...
És párod mit mond ilyenkor?nincs kedve?én megemlíteném neki hogy 3 hónapja nem voltunk már együtt, nem gondolod hogy hiányzik nekem? Mi lenne ha megházasodnánk akkor meg totál nem lennénk együtt vagy mi?
Én lehet döntés elé állítanám hogy vagy elhagyom, mert azért már ez túlzás, vagy változzon meg. De akkor meg olyan érzésem lenne hogy csak azért van velem mert én azt mondtam.
Néha nem értem a ffiak gondolkozását...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!