Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy szeretkeznék most egy jó nagyot. De hát párom szunyál. Hogy vagytok ezzel a dologgal így este?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 23:57
1/37 anonim 

válasza:

Neismond.Énis totál kivagyok éhezve mostanság.:D
Szval megnyugtatlak nemvagy egyedül.
2/37 anonim 

válasza:

cintányért verj össze a füle mellett xd majdfelébred :)
3/37 anonim 

válasza:

Keltsd fel a párodat, biztos nem fog ellenkezni.;)
4/37 anonim 

válasza:

szerintem is keltsd fel és szeretkezzetek helyettem is légyszi, mert az én barátom most bulizik...:(:( ahelyett, hogy velem szexelne. na mindegy holnap új nap virrad ;);)
5/37 A kérdező kommentje:
tegnap is 1:00 kor este mondtam neki hogy szeretkezni akarok,erre azt mondta ő nem akarja, mert álmos, de addig addig erőszakoskodtam még együtt voltunk, de azt mondta neki nem volt jó. Én élveztem, de mivel szivesebben lennék vele többször így kevés volt a tegnapi.
2009. jún. 30. 00:02
6/37 A kérdező kommentje:
egész 7végén arra vártam hogy együtt legyünk de nem...biztos már unalmas a kapcsoltunk vagy nemtudom. Sokszor volt h én kezdeményeztem, erre ő volt hogy hasra fordult mondván nincs kedve és akkor megfogadtam hogy soha többé nem kezdeményezek, majd ha akar valamit akkor szól.
2009. jún. 30. 00:05
7/37 anonim 

válasza:

én is igy vagyok ezzel..de ez van.nálunk 3 honapja nem volts emmi...nemtudom mi van,de már kész vagyok.
26/L
8/37 anonim 

válasza:

Hát én nem birnék ki 3 hónapot az tuti...xD
9/37 anonim 

válasza:

00: 06 os vagyok. pont igy vagyok én is
egyszer már szarul jöttem kia dologbol mikorr kezdeményeztem és visszautasitott,igy már én sem könyörgök...maj lesz valami... vagy nem.
de gondolj rám..te tegnap vele voltál,én 3 honapja utoljára.
10/37 A kérdező kommentje:
és ilyenkor mit csinál?hogy bírja?és te?
2009. jún. 30. 00:09
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!