Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratommal mar egy eve,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal mar egy eve, hogy egyutt vagyunk, de megsem tudok kezdemenyezni a sexben, pedig nem arrol van szo, h mar nem kivannam, o ezt persze ugy fogja fel, h vagy megkapom mastol, vagy mar egyaltalan nem is kivanom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 15:49
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
sex kozben tenyleg mindent megadok neki, olyan dolgokba is bele mentem, ami maskor meg az eszembe sem fordult meg, csak azert, h neki jo legyen, de ez se volt eleg
2009. jún. 29. 16:29
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
egyszerü az egész ha meletted fekszik kezd el simogatni csokolozatok közbe és ha érzi hogy kivánod sztem fog kezdeményezni de ha csak fekszel melette mint egy darab fa akkor jo hogy azt hiszi hogy nem kivánod!
2009. jún. 29. 16:30
 23/33 anonim ***** válasza:
Akkor keress másik pasit... igaz, mondtam már, de szerintem nem szeret annyira amennyire kellene.
2009. jún. 29. 16:31
 24/33 A kérdező kommentje:
most nincs ithon, csak hetvegen jon haza, es pont szombaton lesz a szulinapja, de mar le akarja zarni a kapcsolatot, mit csinaljak ahoz, h tenyleg vissza kapjam?
2009. jún. 29. 16:33
 25/33 anonim ***** válasza:
ja hogy már itt tartotok! Ha ezt előbb mondod..így már más a helyzet. Nem tudom mit tehetnél. Alig találkoztok, a pasid meg már szakítani akar..tényleg keress mást.
2009. jún. 29. 16:35
 26/33 A kérdező kommentje:
2 hete nem itt dolgozik a varosban, csak hetvegen jon haza, es azt mondja, h nem akarja azt, h mindig ugy jojon haza, h nem kell nekem.
2009. jún. 29. 16:37
 27/33 anonim ***** válasza:
Esetleg fel tudom ajánlani magam -csak hogy könnyebb legyen a felejtés..:)
2009. jún. 29. 16:38
 28/33 A kérdező kommentje:
ez a hetvege lesz az utolso eselyem, azt mondta, ha hazajon atbeszeljuk a dolgot, most kell tennem valmit
2009. jún. 29. 16:38
 29/33 anonim ***** válasza:
akkor mindent bele! Meg tudom érteni őt is.
2009. jún. 29. 16:45
 30/33 A kérdező kommentje:
ezzel nincs is gond, mert en is megertem, talan en is igy lennek az o helyebe
2009. jún. 29. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!