Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratommal mar egy eve,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal mar egy eve, hogy egyutt vagyunk, de megsem tudok kezdemenyezni a sexben, pedig nem arrol van szo, h mar nem kivannam, o ezt persze ugy fogja fel, h vagy megkapom mastol, vagy mar egyaltalan nem is kivanom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 15:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
pedig valami biztos nem ok. Vagy nem kívánod eléggé, mert ha így lenne, biztos hogy rávetnéd magad. Hány éves vagy? F28
2009. jún. 29. 16:03
 12/33 A kérdező kommentje:
az lenne az oka, h kiskoromban volt egy rossz... meg akartak eroszakolni
2009. jún. 29. 16:11
 13/33 A kérdező kommentje:
22
2009. jún. 29. 16:12
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor itt van a kutya elásva. Mondd el neki, hogy ez az ok, nehogy azt gondolja, hogy nem kívánod. Ezt a problémát egy jó partner szerintem "kezelni" tudja -persze attól függ mennyire mélyek a lelki sebeid. Ha nagyon, akkor fordulj szakemberhez.
2009. jún. 29. 16:14
 15/33 A kérdező kommentje:
mar elmondtam neki, de azt mondja, h jo h most van mire fogni, h mar egy eve h egyutt vagyunk es mar fel kelett volna oldodjak
2009. jún. 29. 16:17
 16/33 anonim ***** válasza:

16:14 vagyok máááár megint. :)

Nem ő volt a te helyzetedben...nem tudhatja mennyi idő kell neked, megértőnek kellene lennie. Legalábbis ha igazán szeret. Abból amit írtál úgy gondolom ez nem így van. Volt nekem is hasonló cipőben járó barátnőm..

2009. jún. 29. 16:20
 17/33 A kérdező kommentje:
o hogy kezelte a helyzetet? mindig volt kedve a sexhez
2009. jún. 29. 16:22
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem mindig, és probléma igazából csak addig volt, amíg megvolt az első. Mondjuk birka türelmem volt. :)
2009. jún. 29. 16:25
 19/33 anonim ***** válasza:
sőt, olyan bnőm is volt akit megerőszakoltak, meg az apja is molesztálta.... Belőle mondjuk ez mind pont az ellenkezőjét váltotta ki, elkurvult teljesen..
2009. jún. 29. 16:26
 20/33 anonim ***** válasza:
EZ lehet h így nem lesz jó,ha most zavarja akkor egyre jobban fogja,mindíg is elfog ezen kondolkozni h mér nem akarod,vagy h van e valaki más az ügyben,ha tényleg nem megy probállj meg kicsit áldozz menni fog az szerintem te is beindulsz utánna már minden coolos,lehet h csak az első ilyen,nem tudom....
2009. jún. 29. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!