Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal mar egy eve, hogy egyutt vagyunk, de megsem tudok kezdemenyezni a sexben, pedig nem arrol van szo, h mar nem kivannam, o ezt persze ugy fogja fel, h vagy megkapom mastol, vagy mar egyaltalan nem is kivanom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 15:49
11/33 anonim 

válasza:

pedig valami biztos nem ok. Vagy nem kívánod eléggé, mert ha így lenne, biztos hogy rávetnéd magad. Hány éves vagy? F28
12/33 A kérdező kommentje:
az lenne az oka, h kiskoromban volt egy rossz... meg akartak eroszakolni
2009. jún. 29. 16:11
13/33 A kérdező kommentje:
22
2009. jún. 29. 16:12
14/33 anonim 

válasza:

Akkor itt van a kutya elásva. Mondd el neki, hogy ez az ok, nehogy azt gondolja, hogy nem kívánod. Ezt a problémát egy jó partner szerintem "kezelni" tudja -persze attól függ mennyire mélyek a lelki sebeid. Ha nagyon, akkor fordulj szakemberhez.
15/33 A kérdező kommentje:
mar elmondtam neki, de azt mondja, h jo h most van mire fogni, h mar egy eve h egyutt vagyunk es mar fel kelett volna oldodjak
2009. jún. 29. 16:17
16/33 anonim 

válasza:

16:14 vagyok máááár megint. :)
Nem ő volt a te helyzetedben...nem tudhatja mennyi idő kell neked, megértőnek kellene lennie. Legalábbis ha igazán szeret. Abból amit írtál úgy gondolom ez nem így van. Volt nekem is hasonló cipőben járó barátnőm..
17/33 A kérdező kommentje:
o hogy kezelte a helyzetet? mindig volt kedve a sexhez
2009. jún. 29. 16:22
18/33 anonim 

válasza:

Nem mindig, és probléma igazából csak addig volt, amíg megvolt az első. Mondjuk birka türelmem volt. :)
19/33 anonim 

válasza:

sőt, olyan bnőm is volt akit megerőszakoltak, meg az apja is molesztálta.... Belőle mondjuk ez mind pont az ellenkezőjét váltotta ki, elkurvult teljesen..
20/33 anonim 

válasza:

EZ lehet h így nem lesz jó,ha most zavarja akkor egyre jobban fogja,mindíg is elfog ezen kondolkozni h mér nem akarod,vagy h van e valaki más az ügyben,ha tényleg nem megy probállj meg kicsit áldozz menni fog az szerintem te is beindulsz utánna már minden coolos,lehet h csak az első ilyen,nem tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!