Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mer kezdeményezni? Miért csinálja ezt? Egyáltalán jutunk mi előbbre valaha is?
Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, akinek már régóta (másfél éve) tetszem. 17évesek vagyunk. másfél éve közeledne hozzám, mindig mellémül, de kb. 2hétbe 1 szót szólunk egymáshoz..:/ tehát szószerint semmit se beszélgetünk..ráadásul olyan furcsán viselkedik...mindig engem néz meg mellémül de állandóan egy másik csajjal beszélget, féltékennyé akar tenni folyton..mindig úgy adja a jeleket, hogy csak én tudjak róla és senki más..közbe meg féltékennyé akar tenni..mert pl. a villamoson nincs semmi ismerős, senki osztálytárs, akkor mindig mellémül. de sosem beszélgetünk:( a nyári szünetbe bejelölt a facebookon is de állandóan csak azt látom h a csaj osztálytársaimnak irkál :S2011. márc. 9. 20:02
1/4 anonim válasza:
Ez költői kérdés? :)
Na jó, először is, tetszik Neked?
Máodszor, lehet, hogy, mivel mondjuk azt gondolja, hogy Te vagy az "igazi", nem mer kezdeményezni. Ezt csak úgy tudhatod meg, ha Te kezdeményezel
Harmadszor, lehet, hogy nem tetszel neki, csak illemből ül melléd, és lehet, hogy a külsőd bejön Neki.
Én ezekre tudok tippelni :)
2/4 anonim válasza:
másfél év alatt pedig mennyi minden történhetett volna,és mennyi lehetősége volt...
3/4 anonim válasza:
Szreintem jobb volna tisztázni a dolgokat...ha neked is tetszik akkor kezdeményezz ha nem tetszik szólj rá h ugysem tut"megkaparintani+ persze csak normálisan...szerintem ezt teheted...
4/4 anonim válasza:
az a pali gci
részvét csajszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!