Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédunk kb 15évvel idősebb nálam és én nagyon kívánom őt meg amikor rám néz rajta is látszik ez de én a szüleimmel lakom szal nem nagyon flörtölgehtek vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:08
11/17 anonim 

válasza:

Az egyéjszakás kalandjait az ember utólag szeretné elkerülni...a szomszédodat viszont nehéz lesz. :S
Biztos vagy benne, h kínosan akarod érezni magad még egy jó ideig?
M
12/17 anonim 

válasza:

Nekem volt egyéjszakás kalandom. Egy baráttal. És egyikünk sem akarta elkerülni a másikat. Azóta is emlegeti a srác mondjuk, de én már nem megyek bele, van komoly kapcsolatom. Megérte.
14/17 anonim 

válasza:

csak meg akarna húzni.. sosem fog komolyan venni.
15/17 A kérdező kommentje:
énsem akarok többet:D
2009. jún. 28. 18:35
16/17 anonim 

válasza:

amikor nincsenek otthon a szüleid, akkor menj át hozzá és mond meg neki mit akarsz. Ha ahhoz nagylány vagy, h egyéjszakás kalandokba bonyolódj, akkor ahhoz is legyél, h ezt probléma nélkül kivitelezd! Nem itt kell kérdezgetni.
17/17 anonim 

válasza:

Szerintem is meg fogod bánni, de egy biztos (ha nincs felesége, stb.), akkor egy pasit megszerezni egy éjszakára általában nem túl nehéz.. szóval írták már előttem, ha szülők nincsenek, átmész és kész.
Ha van felesége, barátnője, ilyesmi... hát... akkor inkább nem mondok semmit, a lelkiismeretedre bízom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!