Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédunk kb 15évvel idősebb nálam és én nagyon kívánom őt meg amikor rám néz rajta is látszik ez de én a szüleimmel lakom szal nem nagyon flörtölgehtek vele. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 18:08
2/17 A kérdező kommentje:
18
2009. jún. 28. 18:09
3/17 anonim 

válasza:

hány éves vagy és ő mennyi?
mert ha 25-nél idősebb a pasi akk nemigazán érdemes vele flörtölni...meg ottvannak a szülők stb...
sztem hagyd a francba. vannak még pasik a világon:)
fel a fejjel:)
4/17 anonim 

válasza:

szerintem is hagyd, mert egy kicsit idos hozzad és másak az igényei. kapsz szerintem egy hozzad illot.
5/17 A kérdező kommentje:
de nekem csak egyéjszakára kellene... és gondolom meg se tudná senki
2009. jún. 28. 18:13
7/17 anonim 

válasza:

hát akkor állj a pasi elé és közöld vele a tényeket:D vagy rábólint, vagy nem:D
8/17 A kérdező kommentje:
pff..sztem nem elítélendő ha vki benne van az egyéjszakás klandban néhanéha
2009. jún. 28. 18:16
9/17 anonim válasza:
Ha neked nem elítélendő, mi itt a kérdés?
10/17 anonim 

válasza:

menj át hozzá mikor a szüleid nincsenek otthon vmi szar indokkal..pl nem látta e a macskád ami eltünt,nincs e otthon lisztje véletlenül,mert nektek éppen elfogyot..stbstb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!