Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire zavarna titeteket ha egy vallásos pasival járnátok és ezért ő csak akkor szexelhet ha már elvett feleségül? ( és ti nem vagytok vallásosak )?

Szia!Én vallásos vagyok,és ne foglalkozz senki véleményével se. Én várni fogok az esküvőig, és nem érdekel, hogy ezt ki mennyire tartja 'cikinek'. Te is tudod,hogy más ezt nem fogja megérteni.
Az Úr áldjon!

szia
hány éves vagy?
katolikus vagy?
én is vallásos vagyok (18 éves lány), és én már többször gondolkoztam azon, hogy vajon fogok e találni egy rendes férjet, aki tiszteletben tart engem, mert szívem szerint én is várnék, és csak a házasság után........
de örülök, mert ezek szerint akadnak még ilyen fiúk :)

Nem tartom cikinek. Sőt, inkább csodálom azokat az embereket akik kibírják.
DE állati nagy baromságnak tartom. Ha valakik nem illenek össze az ágyban, annak előbb-utóbb szakítás lesz a vége.

Most őszintén... szerintetek, ha egy vallásos ember kitart amellett hogy szeret egy nőt, de nem fekszik le vele, akkor érdekelni fogja esküvő után hogy milyen a szex? Nyilván ha eddig nem ez volt az első ezután sem az lesz, és nem fognak csak ezért elválni.
Én is vallásos voltam valamikor, felhagytam vele, és nem bántam meg és nem érzem magam bűnösnek azért, mert élvezem a párom testi adottságait. Hiszek Istenben, szeretem őt, de azt hiszem a saját magamban kialakított hit a fontos. Az, hogy elérjem azt a szintet, amit felállítottam magamnak, és azokon a határokon belül maradjak, amiket magam köré kerítettem. Ilyen mindenkinek van, kinek szűkebb, kinek tágabb... nekem valahol a kettő között.

ilyen pasik nem léteznek!!
nem egy tündérmesében vagyunk...
ÉBRESZTŐŐ!!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!