Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Mennyire zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire zavarna titeteket ha egy vallásos pasival járnátok és ezért ő csak akkor szexelhet ha már elvett feleségül? ( és ti nem vagytok vallásosak )?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 12:40
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
hát én nem egy ó és középkori szinten élek és tiszában vagyok mindennel amit leírtatok cska tudni akartam h mit mondtok
2009. jún. 27. 13:01
 12/25 A kérdező kommentje:
de azért még mondhatjátok h ti mit csinálnátok
2009. jún. 27. 13:40
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem nagyon normális, jó gondolat várni az esküvőig.

Akik nem szexelnek ész nélkül nincs semmi bajuk később, összeillenek az ágyban-nem elhasználtak addigra-, és gyakorolnak együtt. Az a baj a vallásosokkal általában, hogy simán szexelnek és nem tartják bűnnek.

Szerintem te nem vallásos vagy hanem szívből szereted Istent-ezért vágysz tiszta házasságra- Ha kitartasz sikeres jó életed lehet,ne halgass azokra akik már túl vannak árkon-bokron" , miért is akarnák, hogy Te tisztább légy. Őszintén adnak rossz tanácsot, mert homályos a látásuk ezen a területen- ennek egyik oka lehet pl. a házasság előtti szex is :-)

2009. jún. 27. 13:52
 14/25 A kérdező kommentje:
hát azt nem mondom h teljesen tiszta szívből szeretem Istent meg vágyok a tiszta házasságra csak nem akarok "bűnös" lenni
2009. jún. 27. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a bűn ebben az esetben ott kezdődik, ha megcsalod a párod, vagy nem szerelemből, hanem élvezetből szexelsz, "eszközként" használva a másik embert. A szex a szerelem kifejezésének az egyik módja, szerintem semmi rossz nincs abban, ha egy pár már az esküvő előtt is csinálja, ha egyszer szeretik egymást. Viszont ezt az önmegtartóztatást egyfajta böjtként is fel lehet fogni.

Mellesleg ha a szerelmesek ennyire elkötelezik magukat egymás mellett, akkor nagyon ritkán fordul elő, hogy nem működik a szex, olyankor pedig nem az van, hogy nincs orgazmusom, ezért elválok, hanem sok türelemmel és gyakorlással megoldható a dolog. Azt ne próbálja nekem senki bemesélni, hogy ha egy pár szexuálisan összeillik, akkor hiába szűzek mindketten, rögtön az első alkalommal minden tökéletesen fog működni. Ha az esküvő előtt fekszenek le egymással, akkor is ugyanúgy gyakorolni kell, ha egyiküknek sincs tapasztalata. Miért ne lehetne akkor gyakorolni az esküvő után is?

Elkanyarodtam kicsit a témától, elnézést. A kérdésre a válaszom, hogy engem nem zavarna a dolog, még örülnék is neki, mert egy ilyen pasi biztos, hogy nem tenné meg azt, hogy kihasznál, lefektet, aztán kidob.

2009. jún. 27. 14:14
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
Én vallásos vagyok, ezért nekem ez fontos.
2009. jún. 27. 14:40
 17/25 anonim ***** válasza:
93%

Hát hogy őszinte legyek szerintem marha nagy baromság.

Megtudnám a pasiról, hogy ennyire vallásos, sikítva rohannék el..

16L

2009. jún. 27. 16:44
 18/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem nagyon akarok belemenni a vallásos témába, de én bőven eleget csalódtam az egész egyházban ahhoz, hogy baromira ne érdekeljen mint mondanak ők vagy mit ír a Biblia. Alapjáraton katolikus vagyok, majd egyfajta protestáns gyülekezetbe kerültem, amit eleinte imádtam, aztán eltelt két év, és feltettem magamnak a kérdést, hogy "mit keresek én itt?". Okokat most nem szeretnék sorolni, én is megpróbáltam a tiszta életet, megpróbáltam beszélni a barátaimmal, hogy ilyen vagyok, az akkori barátommal, hogy próbálja elfogadni, hát nem jött össze. Viszont egyáltalán nem bánom hogy ott hagytam, és azt sem hogy lefeküdtem a párommal. Azóta visszatértem a katolikus hithez, lebérmálkoztam, papokkal beszélgettem, és az én papom azt mondta pl, hogy törekedni kell a jóra, de ha megtörténik akkor sem kell elásnom magam, meg kell gyónni és kész. Nem érzem magam bűnösnek, hiszek, mégsem gondolom úgy hogy ezért a pokolra fogok jutni. Imádom a páromat, imádom a szexet, és emellett ott van Isten is az életemben.
2009. jún. 27. 17:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Megszabad kérdezni hogy milyen vallású vagy??
2009. jún. 27. 18:56
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

jó,oké..lehet valaki vallásos,de gondolkozzunk már el..nem isten teremtette ádámot és évát?:D

nem ő "találta "ki a sexuális életet?:D

akkor miért vonnánk meg magunktól?

ez sztem orbitálisan nagy baromság..

egy kapcsolatban(aki komolyan is gondolja)sztem alap a sex...a párok közelebb kerülnek egymáshoz..stbstb

am nem beszólni akartam:)

saját vélemény:):)

2009. jún. 27. 19:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!