Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyire zavarna titeteket ha egy vallásos pasival járnátok és ezért ő csak akkor szexelhet ha már elvett feleségül? ( és ti nem vagytok vallásosak )?

Semennyire. Nem jönnék össze ilyen hapsival :D
Mindenkinek megvan a maga párja...ha így él, akkor találjon maga mellé olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik.

Engem nagyon.
Hinni én is hiszek, de szerintem a hit nem abból áll ki, hogy vakon követed a nagyon régen megírt parancsokat, hiszen az a kor elmúlt. Ez a dolog zavar az egész vallásban, hogy vaknak kell lenni és nagyon nem jön be, mert én nemhogy vak nem vagyok még elég tág a látóköröm is. Ez lenne a gond. Egyébként fontos, hogy összepasszoltok-e az ágyban, és elég ciki lenne ha esküvő után kiderülne, hogy mégsem. Ez az én véleményem.

Engem nem befolyásolna egy ilyen pitiáner dolog.:D Én várnék rá...:) Legalább tudom, hogy nem csak a szexet akarja.;)
16/L

Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy jót tudtok-e beszélgetni, jól érzitek együtt magatokat.. egy párkapcsolat ( főleg egy házasság!!!) fontos eleme a szex.. enélkül nem megy.. és mikor elvesz feleségül, kiderül hogy az ágyban nem is illünk össze? na akkor gáz van.. mint mondtam, meghatározó tényező a szex is..
személyes megjegyzés: 21. században a legtöbben nem egy ó-,középkori életvitel szerint élünk.. akkor ez így volt, de ma már nem így van.. haladni kell a korral.. ( ezzel senkit nem akarok megsérteni, aki vallásos, vagy nem így gondolja, csak szükségesnek éreztem leírni a véleményem)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!