Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Mennyire zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mennyire zavarna titeteket ha egy vallásos pasival járnátok és ezért ő csak akkor szexelhet ha már elvett feleségül? ( és ti nem vagytok vallásosak )?

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 12:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%

Semennyire. Nem jönnék össze ilyen hapsival :D

Mindenkinek megvan a maga párja...ha így él, akkor találjon maga mellé olyan nőt, aki hasonlóan gondolkodik.

2009. jún. 27. 12:41
 2/25 anonim ***** válasza:
66%
én pont nem vagyok vallásos, de ha szeretem akkor várnék, tiszteletben tartanám ezt.
2009. jún. 27. 12:43
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Azért fontos lenne, hogy szexuálisan is passzoljunk. És így ezt nem tudnám. A mai világban szerintem ez legyen a legnagyobb bűnöd, hogy szexelsz. Én is vallásos vagyok, de nem hiszem, hogy valaki ettől Isten szemében bűnös lenne. De ezt a te dolgod, nem szeretnék beleszólni.
2009. jún. 27. 12:45
 4/25 anonim ***** válasza:
85%

Engem nagyon.

Hinni én is hiszek, de szerintem a hit nem abból áll ki, hogy vakon követed a nagyon régen megírt parancsokat, hiszen az a kor elmúlt. Ez a dolog zavar az egész vallásban, hogy vaknak kell lenni és nagyon nem jön be, mert én nemhogy vak nem vagyok még elég tág a látóköröm is. Ez lenne a gond. Egyébként fontos, hogy összepasszoltok-e az ágyban, és elég ciki lenne ha esküvő után kiderülne, hogy mégsem. Ez az én véleményem.

2009. jún. 27. 12:45
 5/25 anonim ***** válasza:
89%

Engem nem befolyásolna egy ilyen pitiáner dolog.:D Én várnék rá...:) Legalább tudom, hogy nem csak a szexet akarja.;)

16/L

2009. jún. 27. 12:46
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
szerintem ha valaki már fiatalon (14 éves kor felett) tartós kapcsolatban él, akkor nem kell a házasságig várni a szexel. Végül is nem az a büntetendő, ha valaki szexel, hanem ha felelőtlenül csinálják (pl. minden második emberrel lefekszik). Én is hiszek Istenben, de azért nem vagyok annyira vallásos, hogy a szexet úgy kezeljem, mintha bűn lenne. Ugyan még fiatal vagyok a házassághoz (18), de ha szeretem a barátom, és tartós a kapcsolatunk, akkor miért tagadjuk meg magunktól ezt az örömöt?;)
2009. jún. 27. 12:51
 7/25 A kérdező kommentje:
hát azért nem mondanám h nem akarom a szexet, sőt kívánomis és enkem is az a bajom amit itt irtatok egy páran,
2009. jún. 27. 12:54
 8/25 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyennel össze sem jönnék! És ha utána nem működik a szex? Akkor válás?Na ne!
2009. jún. 27. 12:55
 9/25 anonim ***** válasza:
86%

Egy kapcsolat nem csak arról szól, hogy jót tudtok-e beszélgetni, jól érzitek együtt magatokat.. egy párkapcsolat ( főleg egy házasság!!!) fontos eleme a szex.. enélkül nem megy.. és mikor elvesz feleségül, kiderül hogy az ágyban nem is illünk össze? na akkor gáz van.. mint mondtam, meghatározó tényező a szex is..

személyes megjegyzés: 21. században a legtöbben nem egy ó-,középkori életvitel szerint élünk.. akkor ez így volt, de ma már nem így van.. haladni kell a korral.. ( ezzel senkit nem akarok megsérteni, aki vallásos, vagy nem így gondolja, csak szükségesnek éreztem leírni a véleményem)

2009. jún. 27. 12:56
 10/25 anonim ***** válasza:
94%
én is vallásos, vagyok, ilyen suliba is járok...erre nevelnek minket..DE..szinte senki nem él így..nagyon ritka az ilyen, de van. 2-3 lány osztálytársam is addig akar várni. (17-18 évesek vagyunk..) jó mondjuk én már nem tartozom közéjük...nővérem is elég mélyen vallásos, mégsem várt addig. sztem ez egyáltalán nem elítélendő. meg az igazgatónk aki szerzetes, azt mondta hogy vannak olyanok, akik várnak a házasságig, de nem működik...ilyen esetben el lehet válni.
2009. jún. 27. 13:00
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!