Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megujjaznád a barátodat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megujjaznád a barátodat?

Figyelt kérdés
Ugyebár tudjuk, hogy a prosztata ingerlése nagyon kellemes a fiúknak. Ha megkér, orál közben ujjaznád?
2009. jún. 26. 23:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%

01:25!

A nők hüvelyében nincs helye a vizeletnek, ugyanis a nők nem a hüvelyükön pisilnek. A női nemi szerven két nyílás van: az egyik a csikló alatt van, az a húgycsőnyílás, azt használjuk pisilésre. A húgycsőnyílás alatt van a hüvely, azt meg másra használjuk.... Mellesleg annak a nőnek, aki megfelelően tisztálkodik, nincsen kosz a hüvelyében, ugyanis különböző kutatások-vizsgálatok kimutatták, hogy a nők hüvelye tisztább, mint bármelyik ember szája....

Egyébként nekem nem lenne bajom a fentebb említett dologgal. Az én barátomat marhára izgatja, amikor a környékén simogatom az ujjammal, azonban egyszer megpróbáltam óvatosan bedugni, de az már nem tetszett neki. Ez van.

2009. jún. 27. 16:40
 22/41 anonim ***** válasza:
46%

Mi pont a múltkor beszéltünk erről vele.

Az elején, mikor megkérdeztem, hogy mit gondol róla, nagyon megijedt és alig akarta elhinni, hogy csak a véleményét kérdeztem, nem kértem, hogy feldughassak neki bármit is :D Sose kérné, bár szerintem biztos jó érzés (:

16L

2009. jún. 27. 16:58
 23/41 anonim ***** válasza:
79%

Engem maga a dolog izgatott, hogy milyen lehet csinálni valakinek. Persze a pasim ellenkezett, meg minden, de aztán fogadtunk, és ezt választottam nyereménynek, hogy had próbáljam ki. Először ellenkezett, de aztán akkorát élvezett, és annyit, hogy hajaj, ami még megdöbbentőbb, fél órára rá újra el tudott élvezni!

Szóval... Tényleg tetszik neki, és ha meg kér rá, miért ne? :)

2009. jún. 27. 18:49
 24/41 anonim ***** válasza:
82%
én megtenném,de engem sem fog soha megkérni rá...:)
2009. aug. 4. 13:25
 25/41 anonim ***** válasza:
70%

én megszoktam kérni rá. És jó.

és meg is csinálja.

2009. aug. 4. 13:27
 26/41 anonim ***** válasza:
67%
bármit ami neki jó...
2009. aug. 4. 14:08
 27/41 anonim ***** válasza:
25%
Bezzeg amikor urológushoz kell menni prosztata vizsgálatra, akkor fanyalognak.... dehogy ujjaznám, belemenne a sz..r a körmöm alá.
2009. aug. 4. 14:21
 28/41 Odin777 ***** válasza:
30%

:D naygon ronda csaj csinálhattya ha másképp nem is megy ..de annyi kevésbé hányiger dolog van amit meg lehet csinálni ...csak azért kicsit gondolkodni is kell..nem csak bedugom a kezem a seggembe v a csaj..wááá

undorító az a pár aki ezt leműveli-meg hogy beöntés nélkül ??? és 2 napig éhezel mert nem hinném eggyiket sem!

tehát nyilván szaros lessz a keze valakinek...de nyugodtan egyetek a wc-ből is akár.amúgy utána meg a barátnő és főz valamit miután a te seggetekbe turkált..jó étvágyat akkor

2009. aug. 4. 14:25
 29/41 anonim ***** válasza:
69%

Most mi a baj ezzel! Én simán megteszem, hiszen ő is mindent megtesz nekem! A sex erről szól ha vmi kölcsönösen jó mindkét félnek akkor mindent bele!

És amikor csinálom neki akorát élvez mint állat!

Amúgy meg a végbélnyílásban nincs semmi, a cucc fentebb helyezkedik el a bélben, oda meg fel sem érsz!

2009. aug. 4. 15:15
 30/41 anonim ***** válasza:
82%
hallottál már óvszerről??? azt simán az ujjadra húzod és utána kidobod
2009. aug. 4. 15:23
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!