Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjaznád a barátodat?
Én ugyan pasi vagyok, de szánom azt a sok h*lyegyereket akik ilyen-olyan "trendi" dolgok miatt elutasítanak maguktól egy ilyen élményt. Majd én tudom magamról, hogy b*zi vagyok vagy heteró (nem mintha bármi bajom is lenne a melegekkel)
Ez egy piszok jó dolog, mikor csinálták nekem, akkorákat élveztem mint a disznó és imádtam mindig is.
Sajnos itt nem az a kérdés, hogy én engedném-e, hanem, hogy a csaj megtenné-e.
Aki szerint meg ez undorító, az egyszer nézzen be egy női hüvelybe, hogy ott milyen szép kavalkádja van a vizelet maradékának, különböző testváladékoknak, tengernyi baktériumnak és kosznak. Pedig oda sokkal nemesebb testrészt is be szoktak tenni.
Ezek teljesen természetes dolgok, ezért találták fel a vizet és a mosakodást, hogy akció után megtisztítsd azt, ami koszos.
Ha valakinek meg nem tetszik, hát ne tegye. Nem erőszak.
Erről ennyit.
szerintem meg izlések és pofonok :D
van aki szereti, van aki nem
van aki szereti csinálni és van aki nem
nos hát erről ennyit...
nekem nem nagyon tetszik ez a fajta orgazmus...
elég amennyit egy nő nyujtani tud
Mi beszéltünk erről a párommal és mondta, hogy soha meg ne forduljon a fejemben, hogy bedugjam az ujjam, mert valsz. akkorát sikítana ijedtében, hogy beszakadna a plafon. Totál távol áll tőle még a gondolat is...szerinte a hetero pasik kb. 1% igényli :D
Amúgy ez nekem se jutott eszembe, szal nem kell félnie...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!