Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megujjaznád a barátodat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megujjaznád a barátodat?

Figyelt kérdés
Ugyebár tudjuk, hogy a prosztata ingerlése nagyon kellemes a fiúknak. Ha megkér, orál közben ujjaznád?
2009. jún. 26. 23:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%
ha megkérne igen, de nem fog szal...
2009. jún. 26. 23:45
 12/41 anonim ***** válasza:
69%

Én ugyan pasi vagyok, de szánom azt a sok h*lyegyereket akik ilyen-olyan "trendi" dolgok miatt elutasítanak maguktól egy ilyen élményt. Majd én tudom magamról, hogy b*zi vagyok vagy heteró (nem mintha bármi bajom is lenne a melegekkel)

Ez egy piszok jó dolog, mikor csinálták nekem, akkorákat élveztem mint a disznó és imádtam mindig is.

Sajnos itt nem az a kérdés, hogy én engedném-e, hanem, hogy a csaj megtenné-e.

Aki szerint meg ez undorító, az egyszer nézzen be egy női hüvelybe, hogy ott milyen szép kavalkádja van a vizelet maradékának, különböző testváladékoknak, tengernyi baktériumnak és kosznak. Pedig oda sokkal nemesebb testrészt is be szoktak tenni.

Ezek teljesen természetes dolgok, ezért találták fel a vizet és a mosakodást, hogy akció után megtisztítsd azt, ami koszos.

Ha valakinek meg nem tetszik, hát ne tegye. Nem erőszak.

Erről ennyit.

2009. jún. 27. 01:25
 13/41 anonim ***** válasza:
20%
Kedves Kérdező! Te most közvéleményt kutatsz? Ennek eredményétől teszed függővé hogy ujjazol vagy sem? Magad irtad, hogy ez kellemes. Ha a párod szeretné, te sem óckodsz, akkor mi a p*csáért kérdezgetsz?
2009. jún. 27. 09:05
 14/41 anonim ***** válasza:
47%
Hát.. Ha megkérne, akkor biztosan, de ennél messzebb nem engedném a dolgot. Nem akarnám h rákapjon a buzulásra :P
2009. jún. 27. 09:11
 15/41 anonim ***** válasza:
67%
Én simán megtenném, mert olvastam mennyire jó ez a pasiknak. De sosem fog megkérni rá!
2009. jún. 27. 11:13
 16/41 anonim ***** válasza:
55%
én nem akartam, de mivel mondta, hogy szeretné kipróbálni megtettem. eléggé undorodtam tőle eleinte, de aztán láttam, hogy ő élvezi.
2009. jún. 27. 11:37
 17/41 anonim ***** válasza:
72%
Én sosem vártam meg, hogy kérnie kelljen bármit is a szexben. Azt teszem a szexben ami nekem és neki is jó. Análisan is kényeztetem a férjemet, és nagyon élvezi én meg még jobban begerjedek amikor azt látom, hogy mennyire jó neki.
2009. jún. 27. 12:35
 18/41 anonim ***** válasza:
65%
01:25ös! Igénytelen nökkel lehettél eddig,ha ilyen hüvelyeket láttál! =) És a vizelet nem onnan jön,tehát mi keresni valója lenne a hüvelyben? Magadat minösited azzal,hogy leirtad a nöid milyenek! Mellesleg se gyerek nem vagyok már,sem hülye azért,mert nem tenném meg a barátomnak ezt!
2009. jún. 27. 14:37
 19/41 anonim válasza:
84%

szerintem meg izlések és pofonok :D

van aki szereti, van aki nem

van aki szereti csinálni és van aki nem

nos hát erről ennyit...

nekem nem nagyon tetszik ez a fajta orgazmus...

elég amennyit egy nő nyujtani tud

2009. jún. 27. 14:53
 20/41 anonim ***** válasza:
70%

Mi beszéltünk erről a párommal és mondta, hogy soha meg ne forduljon a fejemben, hogy bedugjam az ujjam, mert valsz. akkorát sikítana ijedtében, hogy beszakadna a plafon. Totál távol áll tőle még a gondolat is...szerinte a hetero pasik kb. 1% igényli :D

Amúgy ez nekem se jutott eszembe, szal nem kell félnie...

2009. jún. 27. 16:29
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!