Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megujjaznád a barátodat?
Figyelt kérdés
Ugyebár tudjuk, hogy a prosztata ingerlése nagyon kellemes a fiúknak. Ha megkér, orál közben ujjaznád?2009. jún. 26. 23:10
2/41 anonim válasza:
Én ezzel iesztegetni szoktam. :D De ha kérné biztos megtenné.
4/41 anonim válasza:
Hogyne. Orál közben szoktam is néha. Nincs ebben semmi gáz amig a pasi élvezi. :)
5/41 anonim válasza:
Az életben nem fog megkérni rá, ismerem annyira. Ezt olyan szintű buzulásnak tartja, hogy ihaj. :D
6/41 anonim válasza:
Szerintem ez marhára undorító....nem turkálnék senkinek a seggébe csupán azért mert élvezi.
7/41 anonim válasza:
Azt nem kiverni kell?A csajokat szokták megujjazni,nem?
9/41 anonim válasza:
kizárt. és nem akarná ő sem. gusztustalan.
10/41 anonim válasza:
Sztem annyire pisisen gondolkodtok,h még nem is vagytok nagykorúak,tehát semmi keresnivalótok itt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!