Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mikor van itt az idö kapcsolatotokban hogy lefeküdjetek a fiutokkal? Vagy mi határozza meg azt?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 11:54
21/22 anonim 

válasza:

Én egyetértek azzal, aki azt írta, hogy mért kéne várni, ha bizonyos dolgok megvannak. Ugye bizalom meg ilyenek. De azt tegyük hozzá, hogy a bizalom nem az első 5 randi után van. Kinek egy hónap, kinek 3, kinek fél év. De ha ez meg amiket még soroltatok az megvan, akkor nem kéne várnia senkinek, ha pedig nincs, akkor szerintem értelmetlen szexelni, az illető akár 16 akár 36 éves.
22/22 anonim 

válasza:

Íme egy rövid és tanulságos kis mese rövidke életemből. Volt egy barátom, két év után tettük meg, addig valahogy sosem jött ki úgy a lépés (ne kérdezzétek, hogy, én se tudom), de igazából annyira nem is bántam. Aztán szakítottunk. Most van egy barátom, cirka két hónapja és épp csak a lakótársam miatt nem tettük meg egy hónap után. Azóta meg nagyrészt távkapcsiban vagyunk, de majd legközelebb... :D Tehát: ha egy csaj ennyire extrémen hosszú ideig nem akarja, akkor az valszín azért van, mert nem igazán szerelmes és nem kívánja a pasit. Félre ne értsetek, szerettem az első pasim, de az inkább pajtás-szerelem volt, így utólag visszagondolva. Amúgy szerintem fél év még teljesen okés... Persze személyfüggő is a dolog.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!